MASTERSTUDIES

Jämför 2 MA-program i Internationell företagsekonomi

En Master of Arts (MA) är en doktorsexamen som vanligtvis erbjuds att studera konsten eller kulturella ämnen. Det kräver vanligtvis mindre tekniska färdigheter än en magisterexamen, och kan tas som en terminal examen.

Vad är en MA i International Business Administration? Denna doktorsexamen syftar till att förbereda studenterna som chefer i världsekonomin. De flesta program erbjuder kurser som hjälper dig att utveckla resurser och resurser för att lyckas i en sådan bransch. Vanligtvis kommer du att presenteras med verktyg och färdigheter för att utveckla ditt strategiska tänkande och din förmåga att skapa en global strategi. Du kan ta lektioner om ämnen som internationell ekonomisk miljö, internationell marknadsföring och marknadsundersökning, internationell handel och utlandsverksamhet samt förhandlingar och kommunikationsfärdigheter i internationell verksamhet.

Som en internationell företagsekonomisk student kommer du sannolikt att öka din skicklighet på olika sätt. Många elever examinerar programmet med förbättrade förhandlings- och kommunikationsförmåga. Dessa färdigheter kan vara till hjälp att få dig en arbetsintervju och gå igenom intervjuprocessen. Du kan också uppnå starka ledarskapsförmågor som gör att du kan styra och instruera team i olika miljöer och från olika bakgrunder.

Kostnaden för undervisning för en MA i International Business Administration kan variera från en skola till en annan. Kolla med din skolans antagningskontor för mer information.

De flesta MA i International Business Administration gradprogram syftar till att träna dig som en professionell förmåga att främja internationalisering av företag, företag och organisationer. Du kan vara kvalificerad för att hjälpa företagen att utforska nya marknader och öka deras globala närvaro. Professionella möjligheter kan vara att arbeta för multinationella företag, internationella marknadsföringsföretag eller offentliga kommersiella kontor över hela världen. Du kanske befinner dig lämpad för en position som ekonomichef, ledningsanalytiker eller marknadschef.

Magisterexamen i internationell företagsekonomi erbjuds vid universitet runt om i världen, och många har alternativ för heltid, deltid eller online närvaro. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Internationell företagsekonomi Filter

MA i International Business Administration

Tallinn University of Technology
MA
30 Aug 2021
<
Heltid
<
2 år
15 Mar 2021
Engelska
Campusstudier

Programmet fokuserar på specifika områden som entreprenörskap, företagsfinansiering, affärer till affärer marknadsföring, organisationshantering, EU-institutioner, etiska prob ...

Läs mer

Master (MA) i internationell företagsekonomi och utrikeshandeln

University of Applied Sciences Worms
MA
<
Heltid
<
3 terminer
Engelska
Campusstudier

Här, modulerna IBA International, IBA utrikeshandel och ledarkompetens ger möjlighet att fördjupa sina kunskaper på grundval av kandidatexamen för en karriär inom internatione ...

Läs mer