MASTERSTUDIES

Se alla MA-program i Internationell handel i Turkiet 2021

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

I en allt mer globaliserad värld, kan internationell utbildning gynna alla som vill bygga en utmärkt karriär i en rad olika områden. De som studerar internationell handel kan få den erfarenhet och utbildning som krävs för att ta itu med de gemensamma utmaningar av positioner som affärsutveckling associera och efterlevnad analytiker.

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet, är ett transkontinentala land, som ligger mestadels på Anatolien i västra Asien och östra Thrakien i sydöstra Europa. Många turkiska universitet (både offentliga och privata) deltar i europeiska program för studentutbyte (Sokrates, Erasmus, och liknande). Vissa har även avtal med icke-europeiska universitet, alltför.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Internationell handel i Turkiet 2021

1 Resultat i Internationell handel, Turkiet Filter

MA International Trade and Finance

Yasar University
MA
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Moderna företag påverkas direkt av den nuvarande utvecklingen inom internationell handel, den ekonomiska miljön och finansmarknaderna. Därför måste eventuella variabler som på ...

Läs mer