MASTERSTUDIES

Jämför 4 MA-program i Internationell handel

Eleverna väljer att bedriva en Master of Arts när de vill gå längre än sin grundutbildning. Forskarutbildning arbete inom samhällsvetenskap och humaniora tillåter eleverna att gräva djupare i sitt område av expertis och kan leda till större karriärmöjligheter.

Vad är en MA i internationell handel? Om du väljer denna disciplin, lär du dig de internationella lagar handel, finans och näringsliv. Dina kurser kommer att kombinera en tvärvetenskaplig grund för klasser som utforskar den globala ekonomin. Kurser i detta program kan inkludera klasser i statsvetenskap, finans, ekonomi och offentlig förvaltning. När du har slutfört huvudklasser i din examen, har du möjlighet att välja en specialitet som kan innefatta att skriva en avhandling. Vissa program kräver kunskaper i ett främmande språk.

När du uppgradera med en MA i internationell handel, har du en övergripande förståelse av global affärsverksamhet. Din examen kommer att bana väg för ett bredare spektrum av arbetstillfällen inom regeringen, ledning eller andra hög nivå karriär. Som innehavare av en avancerad examen, kan du kanske att befalla en högre lön.

Kontrollera med de skolor som intressera dig att lära sig om sin undervisning och avgifter. Varje skola är unik, och kostnader för att slutföra en Master of Arts skiljer sig från land till land.

När du har tjänat en MA i internationell handel, kommer du vara redo att arbeta inom ett brett utbud av intressanta områden. Du kan välja att bygga en karriär på ett finansinstitut, i regering, på ett konsultföretag eller i valfritt antal företag inom den privata sektorn. Din avancerad examen kan ställa dig upp till att bli en chef, rådgivare, finansanalytiker eller handelskonsult.Dessutom en Master of Arts låter dig fortsätta på en akademisk spår om din slutliga målet är att undervisa på en högskola eller ett universitet.

Grader i internationell handel finns i olika länder. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

4 Resultat i Internationell handel Filter

Master of Arts i globala ekonomiska frågor

University of Denver, Josef Korbel School of International Studies
MA
<
2 år
Engelska
Campusstudier

MA-programmet i globala ekonomiska frågor ger studenterna en tvärvetenskaplig, policyfokuserad granskning av den globala ekonomin. Kurserna fokuserar på de komplexa förändring ...

Läs mer

MA International Trade and Finance

Yasar University
MA
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Moderna företag påverkas direkt av den nuvarande utvecklingen inom internationell handel, den ekonomiska miljön och finansmarknaderna. Därför måste eventuella variabler som på ...

Läs mer

Ma internationella arbete och fackliga studier (iltus)

Ruskin College
MA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Arbetarrörelser världen ses som att vara i kris och söker aktivt sätt att förnya. Dessa frågor har ett nära samband med globaliseringen och med fluiditet bland framväxande öve ...

Läs mer

Master (MA) i internationell företagsekonomi och utrikeshandeln

University of Applied Sciences Worms
MA
<
Heltid
<
3 terminer
Engelska
Campusstudier

Här, modulerna IBA International, IBA utrikeshandel och ledarkompetens ger möjlighet att fördjupa sina kunskaper på grundval av kandidatexamen för en karriär inom internatione ...

Läs mer