MASTERSTUDIES

Se alla MA-program i Internationella affärer i Storbritannien 2021

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

Internationella affärer är ett studieområde som utrustar studenter med förmågan att tänka globalt, sammanföra olika kulturer och hantera internationella företag. Kulturell finkänslighet, utformning av affärsplaner och även att lära sig ett annat språk kan vara en del av läroplanen.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Internationella affärer i Storbritannien 2021

2 Resultat i Internationella affärer, Storbritannien Filter

MA International Business

Regent’s University London
MA
<
Heltid
<
12&nbsp;-&nbsp;16 månader
Engelska
Campusstudier

MA International Business är utformad för studenter som vill bygga en karriär i en internationell affärsinställning. Det kommer att göra det möjligt för dig att utveckla en go ...

Läs mer

Ma internationella affärer

Leeds Trinity University
MA
Aug 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Syftet med programmet är att ge grundläggande kunskaper, förståelse och färdigheter som krävs för akademiker att börja fungera kompetent och effektivt inom internationella för ...

Läs mer