Jämför MA-program i Investering

Förföljer en MA i Hospitality Management kan vara en stor karriär för personer som vill öka sin förståelse för den invecklade besöksnäringen. En examen i hospitality management kan hjälpa dem utveckla de färdigheter som krävs för att köra stora företag eller entreprenörssatsningar inom branschen. Blivande studenter frågar ofta, vad som är en MA i Hospitality Management? En MA… Läs mer

Förföljer en MA i Hospitality Management kan vara en stor karriär för personer som vill öka sin förståelse för den invecklade besöksnäringen. En examen i hospitality management kan hjälpa dem utveckla de färdigheter som krävs för att köra stora företag eller entreprenörssatsningar inom branschen.

Blivande studenter frågar ofta, vad som är en MA i Hospitality Management? En MA i Hospitality Management lär eleverna ledarskapsstrategier för en varierad blandning av gästfrihet företag på regional och global nivå. Andra delar av läroplanen kan innehålla brand management och gästupplevelsen. Kandidaterna kommer också lära system för forskning och utveckling av nya fastigheter.

Det finns flera anledningar studenter ska bedriva en MA i Hospitality Management. Om inte annat, det skjuter dem att lära sig nya färdigheter som behövs för att lyckas i branschen.Ett annat skäl för att driva denna typ av examen är att den utsätter kandidater till många olika typer av företag och hur de kör, så att eleverna kan lära av bästa praxis från varje. Dessutom kan en MA i Hospitality Management ge akademiker med fler möjligheter till avancemang.

Kostnaden för en gästfrihet grad kan variera beroende på institutionen och det land där den är belägen. Blivande studenter bör grundligt undersöka sina alternativ och direkt kontakt med de skolor där det finns intresserade att bekräfta alla programkostnader.

Akademiker har möjlighet att bedriva ett antal karriärvägar vid många olika typer av företag, inklusive hotellområden, hotell, spa, restauranger och kryssningslinjer. Alumninätverket utexaminerade får från deras program kan vara mycket fördelaktigt när man söker ett jobb.

Det finns många alternativ för program, både inrikes och utomlands. Online klasser kan vara den bästa passform för en del elever. Vår omfattande databas är ett användbart ställe att börja din forskning för ett program som uppfyller dina krav. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Berlin School Of Business & Innovation
Berlin , Germany

MA i finans och investeringar lär ut koncept, processer och tekniker som används i finansvärlden och hur man utnyttjar förändringar på marknaden, tar beräknade risker och fatt ... +

MA i finans och investeringar lär ut koncept, processer och tekniker som används i finansvärlden och hur man utnyttjar förändringar på marknaden, tar beräknade risker och fattar beslut som kommer att ge mervärde till din organisation. -
MA
Heltid
18 månader
Engelska
01 Feb 2020
Campusstudier