21 Masterexamen (MA) Program i Dublin, Irland for 2024

Masterexamen (MA) Program i Dublin, Irland for 2024Filter
    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MA är ett unikt och innovativt tvärvetenskapligt program som ger studenterna akademisk kunskap och praktiska färdigheter för att lösa tvister mellan parter på ett icke-motstridande sätt. Efter framgångsrikt slutförande av MA får studenterna både en QQI Level 9 akademisk kvalifikation. Tvistlösning är ett av de snabbast växande områdena och akademiska disciplinerna både i Irland och internationellt, och erbjuder professionella möjligheter inom företags-, juridiska, utbildnings-, politiska, HR-, hälso- och samhällsmiljöer, såväl som många andra.

    • Grand Canal Dock, Irland
    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Det senaste decenniet har sett en tillväxt inom digital medieproduktion, inklusive strömmande videoinnehåll och interaktiva medier. Dagens digitala medieproduktionsföretag kräver flexibla, kreativa musikavdelningar som kan arbeta med korta deadlines med begränsade resurser. MA syftar till att utbilda mångsidigt skickliga, självständiga kompositörer redo att verka dynamiskt som egenföretagare inom denna flytande sektor.

    • Dublin, Irland

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    USA är den mest inflytelserika nationen i världen. Flera utmaningar de senaste åren har dock ifrågasatt hållbarheten hos amerikanskt ledarskap utomlands och välstånd på hemmaplan. Detta program, som är det första i sitt slag i Europa eller Nordamerika, låter eleverna på djupet utforska de utrikespolitiska och politiska utmaningarna som USA står inför.

    • Brighton, Storbritannien
    • Dublin, Irland
    • + 5 more

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Forskning, samarbete, professionell utveckling, experiment, 1-2-1-vägledning och mer. Detta är vad vår MA Popular Music Practice erbjuder dig. Under en hel tolvmånaders studieperiod – eller 24 månader om du väljer vårt deltidsalternativ – kommer du att pressas att expandera på allt du vet, och flytta dig bort från den kompetensbaserade stilen med grundutbildning och mot att bli en inflytelserik och unik röst i din bransch.

    • Dublin, Irland

    Heltid, Deltid

    1 år

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    GCAS är glada över att kunna erbjuda en avancerad examen i psykoanalys, ackrediterad i Europeiska unionen. Din forskning kommer att stödjas av några av världens ledande tänkare och utövare inom psykoanalys. Vår MA i psykoanalys utsätter dig för en historia av psykoanalys, psykologi och teori.

    • Barcelona, Spanien
    • Dublin, Irland
    • + 2 more

    Heltid

    18 månader

    Blandad

    Engelsk

    CHARM-EU Master's Program in Global Challenges for Sustainability erbjuder ett unikt internationellt lärande. Studenter har chansen att ta itu med det trängande behovet av hållbarhet i en tvärvetenskaplig och utmaningsbaserad miljö.

    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    Blandad

    Engelsk

    CNN Academy UCD Clinton Institute MA in Journalism and International Affairs är ett ettårigt program som kombinerar praktisk utbildning i ljud, video, digitalt och socialt berättande med akademisk expertis i internationella frågor.

    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    I en tid där desinformation finns i överflöd, är GCAS glada över att kunna erbjuda en avancerad examen i filosofi, ackrediterad av Europeiska Unionen. Din forskning kommer att stödjas av några av världens ledande tänkare. Vår MA i filosofi utsätter studenterna för en historia av filosofi, kontinental filosofi, filosofisk teologi och psykoanalys.

    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    The Masters i journalistik vid DCU erbjuder bred utbildning för dem som är intresserade av yrket journalistik och närliggande områden. Den balanserar praktiska, teoretiska, tekniska och analytiska element för att ta itu med den föränderliga mediemiljön och den nya, och allt mer skiftande, krav som ställs på deltagare till journalistik. Efter avslutad kommer du att ha en fördjupad kunskap och förmåga att bedriva en framgångsrik journalistik karriär.

    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Samtida internationella relationer påverkar våra liv i världar som internationell politik, mänskliga rättigheter, ekonomi, kommunikation och handel. Denna grad ger en bred tvärvetenskaplig introduktion till detta ämne. Det utforskar begrepp, krafter och processer som ligger till grund internationella relationer, tittar på rollen av mäktiga stater och internationella organisationer, rättsliga ramar, utrikespolitik och den internationella politiska ekonomin. Studenterna kommer från alla hörn av världen och är både nya studenter och de som redan nedsänkt i området (icke-statliga organisationer, lärare), som vill fortsätta sin professionella utveckling.

    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Hur är sociala medier kopplade till ekonomin? Vilken roll spelar de i politiken? Hur annorlunda är ett liv i och genom sociala medier? Detta MA i sociala medier Communications tar upp dessa och liknande frågor som har uppstått ur uppgång och uppkomsten av sociala medier och deras ökande dominans av området media och kommunikation.

    • Dublin, Irland

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Den magisterexamen i utvecklingsstudier är att förbereda deltagarna för arbete i utvecklingen i ett samhälle, kommuner, ungdom / vuxenutbildning, eller inställning NGO. Det ger eleverna en möjlighet att utforska samtida teorier om social förändring och utveckling samt för att analysera utvecklingspolitik och praxis. Det bygger kompetens, särskilt när det gäller forskning, ledarskap och arbetar med grupper och i planering, ledning och utvärdering av utvecklingsprojekt.

    • Dublin, Irland

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program för studier riktar sig främst till dem som är intresserade i undervisningen av religionsundervisning i andra nivån skolor.

    • Online Ireland

    På Campus

    Engelsk

    MA-tillämpad teologi och MA-transformationsledarskap är utformade för människor som vill reflektera över Bibelns gränssnitt och teologi med uppdraget, arbetet och tjänsten i ett 2000-talssammanhang.

    • Northside, Irland

    Heltid

    2 år

    Blandad

    Engelsk

    Denna samtida MA i tidiga barndomsstudier är utformad för professionella tidiga yrkesutövare som arbetar inom barndomen, inklusive de som kanske inte arbetar direkt med barn. Detta masterprogram bygger på kunskap som erhållits under grundutbildningen och erfarenhetsinlärning på arbetsplatsen. Det blandade inlärningsläget är ett flexibelt studiealternativ för dem som vill passa inlärning i arbete och familj. MA i tidig barndomsstudier erbjuder dig en möjlighet att främja din kunskap, förståelse och professionell praxis genom engagemang med aktuell forskning och tänkande i tidig barndom. Det innebär också en reflektion över och analys av din egen yrkesutövning, stödjande din personliga utveckling samt sätter dig i en stark position för karriärutveckling inom denna sektor.