68 Masterexamen (MA) Program i Irland for 2024

Masterexamen (MA) Program i Irland for 2024Filter
    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MA är ett unikt och innovativt tvärvetenskapligt program som ger studenterna akademisk kunskap och praktiska färdigheter för att lösa tvister mellan parter på ett icke-motstridande sätt. Efter framgångsrikt slutförande av MA får studenterna både en QQI Level 9 akademisk kvalifikation. Tvistlösning är ett av de snabbast växande områdena och akademiska disciplinerna både i Irland och internationellt, och erbjuder professionella möjligheter inom företags-, juridiska, utbildnings-, politiska, HR-, hälso- och samhällsmiljöer, såväl som många andra.

    • Grand Canal Dock, Irland
    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Det senaste decenniet har sett en tillväxt inom digital medieproduktion, inklusive strömmande videoinnehåll och interaktiva medier. Dagens digitala medieproduktionsföretag kräver flexibla, kreativa musikavdelningar som kan arbeta med korta deadlines med begränsade resurser. MA syftar till att utbilda mångsidigt skickliga, självständiga kompositörer redo att verka dynamiskt som egenföretagare inom denna flytande sektor.

    • Limerick, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    • Galway, Irland

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    MFA för konst

    • Dublin, Irland

    Heltid, Deltid

    1 år

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    GCAS är glada över att kunna erbjuda en avancerad examen i psykoanalys, ackrediterad i Europeiska unionen. Din forskning kommer att stödjas av några av världens ledande tänkare och utövare inom psykoanalys. Vår MA i psykoanalys utsätter dig för en historia av psykoanalys, psykologi och teori.

    • Dublin, Irland

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    USA är den mest inflytelserika nationen i världen. Flera utmaningar de senaste åren har dock ifrågasatt hållbarheten hos amerikanskt ledarskap utomlands och välstånd på hemmaplan. Detta program, som är det första i sitt slag i Europa eller Nordamerika, låter eleverna på djupet utforska de utrikespolitiska och politiska utmaningarna som USA står inför.

    • Brighton, Storbritannien
    • Dublin, Irland
    • + 5 more

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Forskning, samarbete, professionell utveckling, experiment, 1-2-1-vägledning och mer. Detta är vad vår MA Popular Music Practice erbjuder dig. Under en hel tolvmånaders studieperiod – eller 24 månader om du väljer vårt deltidsalternativ – kommer du att pressas att expandera på allt du vet, och flytta dig bort från den kompetensbaserade stilen med grundutbildning och mot att bli en inflytelserik och unik röst i din bransch.

    • Barcelona, Spanien
    • Dublin, Irland
    • + 3 more

    Heltid

    18 månader

    Blandad

    Engelsk

    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Hur är sociala medier kopplade till ekonomin? Vilken roll spelar de i politiken? Hur annorlunda är ett liv i och genom sociala medier? Detta MA i sociala medier Communications tar upp dessa och liknande frågor som har uppstått ur uppgång och uppkomsten av sociala medier och deras ökande dominans av området media och kommunikation.

    • Dublin, Irland

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    Den magisterexamen i utvecklingsstudier är att förbereda deltagarna för arbete i utvecklingen i ett samhälle, kommuner, ungdom / vuxenutbildning, eller inställning NGO. Det ger eleverna en möjlighet att utforska samtida teorier om social förändring och utveckling samt för att analysera utvecklingspolitik och praxis. Det bygger kompetens, särskilt när det gäller forskning, ledarskap och arbetar med grupper och i planering, ledning och utvärdering av utvecklingsprojekt.

    • Galway, Irland

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MA i kultur och kolonialism undersöker litteratur, politik och kultur från Irland till Indien, och från Afrika till Mellanöstern. Det är en tvärvetenskaplig visade Master of Arts program, som syftar till akademiker från humaniora och samhällsvetenskap. Studenter analysera kejserliga dominans, ras och rasteorier, nationalistiska rörelser, postkoloniala erfarenheter, ökningen av nykolonial tanke, mångkulturalism och interkulturella, och konsekvenserna av globaliseringen och utvecklingen för den moderna världen.

    • Dublin, Irland

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program för studier riktar sig främst till dem som är intresserade i undervisningen av religionsundervisning i andra nivån skolor.

    • Cork, Irland

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Coachingpsykologer är specialister på beteendeförändringar som använder systematiska metoder från den psykologiska bevisbasen för att åstadkomma positiv förändring. Människor som vill ha professionellt stöd, för att maximera sina prestationer och potential, arbetar med coachingyrken.

    • Online Ireland

    På Campus

    Engelsk

    MA-tillämpad teologi och MA-transformationsledarskap är utformade för människor som vill reflektera över Bibelns gränssnitt och teologi med uppdraget, arbetet och tjänsten i ett 2000-talssammanhang.

    • Northside, Irland

    Heltid

    2 år

    Blandad

    Engelsk

    Denna samtida MA i tidiga barndomsstudier är utformad för professionella tidiga yrkesutövare som arbetar inom barndomen, inklusive de som kanske inte arbetar direkt med barn. Detta masterprogram bygger på kunskap som erhållits under grundutbildningen och erfarenhetsinlärning på arbetsplatsen. Det blandade inlärningsläget är ett flexibelt studiealternativ för dem som vill passa inlärning i arbete och familj. MA i tidig barndomsstudier erbjuder dig en möjlighet att främja din kunskap, förståelse och professionell praxis genom engagemang med aktuell forskning och tänkande i tidig barndom. Det innebär också en reflektion över och analys av din egen yrkesutövning, stödjande din personliga utveckling samt sätter dig i en stark position för karriärutveckling inom denna sektor.