Masterprogram i humaniora i Tel Aviv Israel

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Tel Aviv Israel 2018

Master

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Officiellt kallas staten Israel, talar landet antingen hebreiska eller arabiska. De utbildningsnivåer i landet indelas i primär, sekundär och tertiär. Landet har flera universitet för yrkesutbildning.

Den näst folkrikaste staden i Israel, är Tel Aviv känd för sina internationella universitet. Läroanstalter som Tel Aviv University är anslutna med olika amerikanska universitet, och de är kända för sina vackra campus.

Se alla masterexamina i humaniora i Tel Aviv i Israel 2018

Läs Mer

M.A. in TESOL

Tel Aviv University
Campusstudier Heltid 10 månader October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

Undervisning praktik i israeliska skolsystemet, inklusive i högre utbildning och flyktingprogram

[-]

MA in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL)

Tel Aviv University - International Office
Campusstudier Heltid 3 terminer October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

Mötena hålls ungefär fem gånger varje termin på torsdagar från 4-6pm. Formatet består av en föreläsning om cirka en timme följt av möjlighet för studenter att ställa frågor och diskutera frågor med forskaren. Varje termin kommer det att finnas minst tre föreläsningar som hålls på engelska.

Antagning

Ansökningsmaterial och krav

Sökande uppmanas att lämna in följande med sin online ansökningsblankett (alla dokument måste vara original och skickade från deras källa):

Kopia av kandidatexamen [-]

MA in Social Work, Crisis and Trauma Studies

Tel Aviv University - International Office
Campusstudier Heltid 3 terminer October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

$ 100 USD ansökningsavgift, betalas med kreditkort eller banköverföring. Ett pass stort foto

Varje ansökan bedöms individuellt enligt betyg, testresultat, uppsats och rekommendationer. Tillskottskommittén kan efter eget gottfinnande besluta att genomföra personliga intervjuer med vissa sökande. Personer som är bosatta utanför Israel kommer att intervjuas via Skype eller telefon.

När den elektroniska ansökan är klar kommer de potentiella studenterna att skicka in två rekommendationsbrev, en hälsodeklaration (efter godkännande krävs att studenterna fyller i en medicinsk blankett av deras läkare) transkript och TOEFL eller IELTS-poäng (för vilka det är tillämpligt) .... [-]


Ma I Statsvetenskap Och Politisk Kommunikation

Tel Aviv University - International Office
Campusstudier Heltid 3 terminer October 2018 Israel Tel Aviv

Programmet ger studenterna avancerad kunskap, förståelse och analysverktyg i en värld som kännetecknas av ökad fusion mellan politik och kommunikation. Programmet ger ett brett, jämförande perspektiv på ledarnas utmaningar i kommunikationsåldern och deras relationer med väljareernas förväntningar under hela sin tid och speciellt under valtiden. [+]

Om

I den komplexa världen av samtida politik är det nödvändigt att förstå inte bara teorier om politik och kommunikation, utan även fusion av dessa teorier och deras praktiska tillämpningar. Detta gäller särskilt i demokratiska stater där ledare måste orkestrera "permanenta kampanjer" för att hålla medborgarnas medkänsla i en verklighet full av globala och lokala utmaningar. Det ettåriga programmet MA Political Science & Political Communication utforskar dessa teman och mer, och erbjuder studenterna möjlighet att fördjupa sina kunskaper och förståelse av politiska praktiska dimensioner.

Detta utmärkta engelska-lärda utbildningsprogram ger eleverna en djup och omfattande kunskap om politikens dynamik och komplexitet i den globala tidsåldern. Studenter kommer från hela världen och uppmanas att ta upp praktikplatser och andra extrautbildade aktiviteter under ett spännande år i Israel. Avdelningen för statsvetenskap utmärker sig i studien av politiska teorier, politiskt ledarskap, politisk kommunikation, valsystem och beteende och är hemmet för Israels nationella valstudier.... [-]


MA Global Migration and Policy

Tel Aviv University - International Office
Campusstudier Heltid 3 terminer October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

MA:er 2018 i Tel Aviv Israel. Attityder mot invandrare (S) Programmet Global Migration and Policy MA är ett MASA-program. För att ta reda på om du är berättigad till MASA-finansiering, se MASAs webbplats. TAU deltar också i amerikanska federala studielånsprogram. Israels utrikesministerium erbjuder stipendier till ett utvalt antal studenter från följande länder: Österrike, Vitryssland, Belgien, Bulgarien, Kanada (Quebec-provinsen), Kina, Colombia, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland Finland, Frankrike, Georgien, Tyskland, Storbritannien, Grekland, Ungern, Indien, Italien, Japan, Korea, Litauen, Lettland, Luxemburg, Mexiko, Moldavien, Nederländerna, Peru, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, Serbien , Slovakien, Slovenien, Spanien, Schweiz och Turkiet. Mer information finns på MFA: s webbplats. Stipendier och ekonomiskt stöd till nya invandrare till Israel (Olim): Olim får undervisningsbidrag som en del av förmånspaketet. Mer information om behörighet finns på webbplatsen Israels studentkårs webbplats. [-]

MA in Middle Eastern Studies

Tel Aviv University - International Office
Campusstudier Heltid 3 terminer October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

Hebreiska kurser är obligatoriska för MASA-stipendiater. Studenter med kvalificerade betyg är berättigade att fortsätta på ett avhandlingsprojekt där de djupt undersöker ett ämne av intresse under ledning av en erfaren forskare.

Programmet innehåller också en stark extracurricular komponent, inklusive veckovisa film- och föreläsningsserier, 5 studieresor i Israel, samt praktik och publiceringsmöjligheter gentemot Moshe Dayans centrum för Mellanöstern och afrikanska studier, programmets associerade forskningscenter. MAMES tillhandahåller karriärutveckling genom att nätverksa studenter med relevanta praktikplatser och fackpersonal.

TAU deltar också i amerikanska federala studielånsprogram.... [-]


MA in Environmental Studies

Tel Aviv University - International Office
Campusstudier Heltid 3 terminer October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

Sökande med slutbetyg mellan 75 och 80 bör fortfarande gälla. Admissionsutskottet tar hänsyn till kandidatens fullständiga ansökningar.

Sökande med kvalifikationer från ett universitet där det primära språket för undervisning och undersökning inte är engelska kommer att krävas att skicka TOEFL (betyg på engelska som främmande språk) poäng på minst 89 för internetbaserade tester, 230 för datorbaserade tester , Och 575 för pappersbaserade test. IELTS (International English Language Testing System) poäng på inte mindre än 7,0 kommer också att vara acceptabla för icke-inhemska engelska högtalare.

Israeliska sökande

Kostnader och finansiering ... [-]

MA in Archaeology and History of the Land of the Bible

Tel Aviv University - International Office
Campusstudier Heltid 2 - 4 terminer October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

En avgift på 8 500 USD betalas till TAU International. Innehåller två seminariekurser, två språkkurser (en modern och en forntida), förkunskapskurser (om det behövs), personuppsatsledning från arkeologiska avdelningens medlemmar, sjukförsäkring, studentkårs medlemskap, bibliotekstillträde och studentavgifter till universitetet.

Förutom en mängd olika alternativ för undervisningsservice erbjuder det internationella programmet i antika Israelstudier: Arkeologi och historia av Bibeln, även:

Ett stipendium på 5 000 USD, baserat på akademisk kompetens Ett helt undervisnings stipendium, för studenter från Kina [-]

Ma Inom Säkerhet Och Diplomati

Tel Aviv University - International Office
Campusstudier Heltid 2 - 4 terminer October 2018 Israel Tel Aviv

Israel är i fokus för världens uppmärksamhet på både säkerhet och diplomati frågor. Det är också centrum för enorma professionell expertis inom båda dessa områden. Genom att kombinera den unika kunskapen och kompetensen samlar vårt program internationellt kända forskare och ledande utövare inom både säkerhet och diplomati, vilket ger studenterna en exceptionell lärande erfarenhet på engelska. [+]

Det ettåriga programmet ger avancerade kunskaps- och analysverktyg för studier av strategi, diplomati, beslutsfattande och utformning av säkerhet och utrikespolitik. Utsikterna för programmet är global, med särskild inriktning på Israel och Mellanöstern. På det praktiska planet, förbereder programmet eleverna för ingrepp på den internationella arenan, försvarsorgan, internationella organisationer (både statliga och icke-statliga organisationer) och internationella ekonomiska organisationer.

Avhandlingsspår tillgängligt.

Om

Israel är i fokus för världens uppmärksamhet på både säkerhet och diplomati frågor. Det är också centrum för enorma professionell expertis inom båda dessa områden. Genom att kombinera den unika kunskapen och kompetensen samlar vårt program internationellt kända forskare och ledande utövare inom både säkerhet och diplomati, vilket ger studenterna en exceptionell lärande erfarenhet på engelska. Kunskapsrika turer och möten med israeliska och utländska tjänstemän ingår i läroplanen. Studenter kommer från hela världen och uppmuntras att genomföra internships och andra extrautbildade aktiviteter under sitt års vistelse i Israel. ... [-]


Ma I Konfliktlösning Och Medling

Tel Aviv University - International Office
Campusstudier Heltid 2 - 4 terminer October 2018 Israel Tel Aviv

Det internationella programmet för konfliktlösning och medling är ett år långt tvärvetenskapligt masterprogram som lärs på engelska med en valfri avhandlingskomponent. Studenterna examinerar från detta program efter att ha förvärvat verktygen för effektiva analys-, medlings- och förhandlingsstrategier och konfliktlösningsramar på den internationella arenan. [+]

Om

Det internationella programmet för konfliktlösning och medling är ett år långt tvärvetenskapligt masterprogram som lärs på engelska med en valfri avhandlingskomponent. Studenterna examinerar från detta program efter att ha förvärvat verktygen för effektiva analys-, medlings- och förhandlingsstrategier och konfliktlösningsramar på den internationella arenan. Studenterna tjänar också ett examensbevis utfärdat av Tel Aviv University för programmets workshop i International Mediation. Läs mer om denna innovativa mastergrad på programmets hemsida. Vänligen kontakta programpersonalen direkt med några frågor.

Karriär Framgång

På grund av tvärvetenskaplig karaktär av konfliktlösningens elevernas bakgrund och intressen har alumner etablerat karriär inom organisationer och företag inom olika sektorer. Vissa alumner har också fördjupat ytterligare avancerade grader. Vår betoning på att acceptera sökande med sysselsättningshistorik har en direkt effekt på en studerandes förmåga att hitta en relevant praktikplacering och arbeta efter studierna.... [-]