Masterprogram i humaniora i Padua Italien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Padua Italien 2018

Master

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Denna industriella och ekonomiska stad i Italien är en välutvecklad men naturligt vacker stad. Därför är Padua en bra plats att leva och tjäna pengar. Dessutom har Padua några bra utbildningsinstitutioner såsom Padovas universitet.

Se alla masterexamina i humaniora i Padua i Italien 2018

Läs Mer

MA Degree Programme in Human Rights and Multi-level Governance

University of Padova School of Economic and Political Sciences
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Italien Padua

[+]

MA:er 2018 i Padua Italien. discipliner Orientering Kursprogrammet har en politik och handlingsinriktad strategi baserad på forskning och kritiskt tänkande. - Att arbeta självständigt, kapacitetsplanering och tid på att hantera: studenter är försedda med inlärningsförmåga som krävs för att utveckla självständiga förmåga att planera och hantera sociala projekt inom området mänskliga rättigheter, demokrati och fred. [-]