MA-program i Journalistik och masskommunikation i Danmark

Se alla MA-program i Journalistik och masskommunikation i Danmark 2019

Journalistik och masskommunikation

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

En examen i journalistik ger dig affärerna och självkänsla för att starta ditt yrke som journalist. En stor journalist inte enbart har specialiserade och professionella färdigheter, utan också mentala bredd och nyfikenhet på världen.

Danmark, officiellt Konungariket Danmark, är en suverän stat i norra Europa, som ligger sydväst om Sverige, södra Norge, och gränsar i söder av Tyskland.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Journalistik och masskommunikation i Danmark 2019

Läs Mer

MA i journalistik, media och globalisering (Erasmus Mundus)

Aarhus University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Danmark Aarhus

Erasmus Mundus Master i journalistik, media och globalisering bygger på den olika journalistiska erfarenheten av sina studenter. Det erbjuder en plats för analys, tolkning och förståelse för de globala förändringarna som alltmer utmanar de traditionella gränserna mellan medier, politik, teknik och kultur. [+]

Tvåårig internationell Erasmus Mundus Magisterexamen

Erasmus Mundus Master i journalistik, media och globalisering bygger på den olika journalistiska erfarenheten av sina studenter. Det erbjuder en plats för analys, tolkning och förståelse för de globala förändringarna som alltmer utmanar de traditionella gränserna mellan medier, politik, teknik och kultur.

Studenter engagerar sig i livliga och insiktsfulla diskussioner med klasskamrater från hela världen och delar sina unika erfarenheter inom journalistik och kommunikationsrelaterade områden.

Lär dig vid ledande institutioner

Programmet har beviljats ​​EU: s Erasmus Mundus-etikett. Studenter spenderar sitt första år gemensamt mellan Aarhus University - undervisad av fakulteten vid statsvetenskapliga institutionen och institutionen för informations- och mediestudier - och den högt respekterade danska skolan för media och journalistik. Under år två delas programmet i fyra specialiteter, som erbjuds av några av Europas ledande universitet.... [-]