Filter
Filosofie magister
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Journalistik och masskommunikation Europa 2019

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

Inom journalistik kräver yrkesverksamma är villiga att söka information och skicka det vidare till allmänheten genom tidningsartiklar eller radio- och tv-sändningar. Journalistik är ett område som kräver individer att anordnas, hårt arbetande och detalj-orienterad.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Se alla masterstudier i Journalistik och masskommunikation Europa 2019

Läs mer Läs mindre

149 Resultat i Journalistik och masskommunikation, Europa

Hyper Island

... [+]

Den presenterar en unik möjlighet att lära av ledande bransch tänkare och tillämpa principerna i en lärande miljö som speglar verkliga utmaningar.

[-]
Storbritannien Manchester London Singapore Sverige Stockholm Amerikas förenta stater New York  + 4 Mer
Öppen antagning
Engelska
Heltid
24 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
New College of the Humanities

Har du läst Freakonomics (Levitt ... [+]

En förtrollande mix av ekonomisk politik och kommunikation av ekonomisk kunskap, kommer denna MA att träna dig för att förstå hur ekonomisk kunskap används i den moderna världen.

Kandidater kommer att vara skickliga på att agera mellan ekonomerna och allmänheten.

De

Vem ska ansöka

Det här programmet kan vara rätt för dig om du är intresserad av att utveckla karriärer som politiker, journalist, arbete i icke-statliga organisationer eller internationella organisationer.

Strukturera

MA-kommunicerande ekonomisk politik omfattar tio kärnkurser som studeras heltid under ett akademiskt år, eller deltid över två akademiska år.

Kurserna omfattar: Mikroekonomiska principer, offentliga... [-]

Storbritannien London
Augusti 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The London Film School

Träna på alla områden, i en arbetsstudio, med studenter från över 30 länder. Inträde i januari, maj och september. ... [+]

En intensiv tvåårig kurs i hjärtat av London , MA Filmskapande på LFS tågar till en professionell nivå i ett komplett utbud av filmskapande färdigheter. Eleverna lämnar med en portfölj med regissör, filmografi, redigering, produktion, produktionsdesign och ljudkrediter på minst 10 filmer, vanligtvis många fler. Varje år visas LFS filmer på över 250 filmfestivaler och vinnande många priser, inklusive Cannes Palme d'Or för bästa kortfilm, den mest prestigefyllda festivalen.

Kursen är helt praktisk. Varje terminsfilmövning blir mer tekniskt sofistikerad, mer ansedd och mer komplex i sina ambitioner. Eleverna gör alla estetiska beslut samtidigt som de löser problem som liknar de professionella enheterna, på en kraftigt ökande svårighetsgrad.... [-]

Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Leeds Trinity University

På Leeds Trinity tror vi att journalistik är en av de mest spännande, krävande, intressanta och givande karriärerna på planeten. Online-, utskrifts- och sändningsindustri ... [+]

På Leeds Trinity tror vi att journalistik är en av de mest spännande, krävande, intressanta och givande karriärerna på planeten.

Online-, utskrifts- och sändningsindustrin är mycket konkurrenskraftig, men våra utmärkta förbindelser med arbetsgivare innebär att de berättar för oss - och hjälper oss att leverera - exakt vad våra praktikanter behöver för att få jobb.

Vi levererar konsekvent uppnådda, lagligt medvetna journalister med multiplattforms nyhetsfärdigheter, liksom den akademiska förmågan som är relevant för högre nivåforskning.

Vår kurs i postgraduate journalism innehåller alla de multiplatformnyheter som behövs för någon karriär inom journalistik.... [-]

Storbritannien Leeds
Augusti 2019
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

School of Arts erbjuder engelskspråkiga masterprogrammen i bildkonst, audiovisuell konst och musik. Varje år, dussintals utländska studenter väljer masterprogrammen i vår ... [+]

engelska mästare School of Arts erbjuder engelskspråkiga masterprogrammen i bildkonst, audiovisuell konst och musik. Varje år, dussintals utländska studenter väljer masterprogrammen i vår fakultet för att fortsätta sina studier. Närvaron av studenter från olika internationella bakgrunder är en berikande för vår pedagogiska tradition och ger ett mervärde till utbildningen av utländska masterstudenter och flamländska studerande som flyttar vidare från den nederländska språkkandidatprogrammen lika.

Programmen är organiserade för att underlätta möten mellan nederländskspråkiga och engelsktalande elever i informella sammanhang, i seminarier och kurser, och även i konstnärliga projekt de startar upp tillsammans. Det finns inga skillnader i läroplaner, kompetens, studieresultat eller organisation mellan de engelskspråkiga program och deras holländska språkiga motsvarigheter. Engelsktalande personer som har en magisterexamen i musik kan också gå in för den avancerade master solist samtida musik ".... [-]

Belgien Ghent
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
60 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
HMKW

på varandra följande mästersprogram i journalistik vid HMKW i Berlin och Köln ... [+]

Inriktningen för masterprogrammet MA Convergent Journalism är konvergensen av de traditionella områdena tryck, online och audiovisuellt media. Eleverna lär sig korsmedia journalistiska hantverk och är professionellt förberedda för mediemarknaden. Gradprogrammet riktar sig till kandidater från grundskolan humaniora studier som är flytande i språk och vill specialisera sig i en av de tre frivilliga specialiseringar inom sport / hälsa eller företag / politik eller kultur / underhållning.

Masterprogrammet MA Convergent Journalism kan studeras på Berlin campus på engelska (MA Convergent Journalism) och vid HMKW i Köln i tyska undervisningsspråk.

Oberoende av arbetsspråket i respektive studieprogram kan masterprojekt i allmänhet skrivas på tyska eller engelska på HMKW . För undersökningar gäller denna regel endast efter individuell överenskommelse och kräver avtalsläkare av respektive modul.... [-]

Tyskland Berlin Cologne Frankfurt
Öppen antagning
Engelska,Tysk
Heltid
Deltid
4 - 6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Norwich University of the Arts

Ta din övning till nya höjder, förfina dina tekniska färdigheter och utforska det kulturella och historiska sammanhanget i ditt arbete på vår Creative Skillset-godkända M ... [+]

Översikt

Utmana din audiovisuella praktik och sträva efter originalitet genom experiment med begrepp, problem och material som rör rörlig bild och / eller ljuddesign.

Samarbeta

Som forskarstuderande vid NUA kommer du att gå med i en grupp av utövare och forskare med olika specialiteter, vilket ger dig värdefulla möjligheter att arbeta tillsammans såväl som individuellt.

Genom intensiv studie och omfattande tekniska workshops utvecklar du de praktiska och konceptuella färdigheter som krävs för att skapa original och innovativt arbete till krävande yrkesstandarder.

Specialisera

Beroende på din specialitet får du chansen att engagera dig med ett brett utbud av audiovisuella metoder. Dessa inkluderar: 2D Digital; CGI och stop-motion animationsfilm och rörlig bildproduktion; rörlig grafik; skript och berättande; förproduktion och efterproduktion färdigheter och tekniker; ljuddesign.... [-]

Storbritannien Norwich
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Blanquerna - Universitat Ramon Llull

Denna masterexamen ger eleverna en djup förståelse för principerna om global kommunikation ledarskap och ledning inom företag och organisationer som arbetar i ett snabbt ... [+]

3 skäl att välja den här mästarenFakulteten består av enastående aktiva yrkesverksammaProfessionella praktikplatser från skolan i ledande företag inom sektornUtbildning i ledning av kommunikation i det globaliserade företagetPresentation

Denna masterexamen ger eleverna en djup förståelse för principerna om global kommunikation ledarskap och ledning inom företag och organisationer som arbetar i ett snabbt rörande internationellt sammanhang.

Studenterna kommer att få de verktyg som behövs för kommunikation och PR i globala enheter av detta slag och kommer också att ägna särskild uppmärksamhet åt diplomati, institutionella relationer och företags kommunikation som svar på det allt större behovet av att företagen ska uppnå social legitimitet.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The American University of Paris

Master of Arts i Global Communications (MAGC) är ett tvärvetenskapligt, hybrid akademiskt program som producerar expertkommunikationspersonal och forskare. Undervisad av ... [+]

MA i Global Communications är ett tvärvetenskapligt, hybrid akademiskt program som producerar expertkommunikationspersonal och forskare. Undervisad av en internationell fakultet som består av intellektuella och professionella ledare inom sina områden, är programmet utformat för att hjälpa dig att hitta en Pathway till framtida framgång i din karriär.

ANSLUT TILL NÄTVERKET: TEOR OCH PRAKSIS

Vår läroplan anpassas alltid för att möta nya behov. Vi välkomnar studenter med ett brett spektrum av intressen och ger expert akademisk och praktisk utbildning om ämnen som spänner över:

Kommunikationsteori - från utveckling av fältet och dess huvudbegrepp och debatter till de senaste debatterna och utmaningarna i en globaliserad världDigital Media Technologies - från uppkomsten och löftet av Internet till de immersiva nätverk av sociala medier och allestädes närvarande datorerGlobala medier och mediesystem - som producerar komparativ kunskap om strukturer av ägande, kontroll, inflytande och innovationVisuell kultur - utforska den mångfaldiga kraften i bilder och skärmar och utseendeKreativa industrier - deras ökande roll i reklam och branding av varor och tjänster, och att främja och störa idéer och värderingarJournalistik och PR - inklusive utmaningar och möjligheter att producera och dela övertygande innehåll i en uppmärksamhetsbaserad digital ekonomiMode- och materialkultur - från lyx till hållbarhet i en snabbt omformande industri och breda konsumtionsmetoder i ett konsumentistiskt samhälle och bortomKulturell skillnad och kulturell mångfald - deras komplexa förhållande till förändrade metoder och politik för kommunikation globalt, inklusive praxis, politik och organisationerActivism och Advocacy - i en värld av nya politiska insatser och intressenter och transformativ teknikEn internationell metod att lära... [-]
Frankrike Paris
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du kommer att vidareutveckla din teoretiska och praktiska träning med studier av specifika ämnesområden, såsom bio, set design, fotografi, redigering, ljudteknik, multime ... [+]

Handla om

Du kommer att vidareutveckla din teoretiska och praktiska träning med studier av specifika ämnesområden, såsom bio, set design, fotografi, redigering, ljudteknik, multimediaprodukter, datoranimering, 3D, bildfenomenologi och samtidskonstens sociologi.

Film gjord av innehåll och experiment.

Film är en värld bestående av många olika språk, alla födda ur nödvändigheten att kommunicera en vision. Med hjälp av experiment och forskning kan man ge liv till nya berättelser och för att berätta för dem har RUFA skapat det tvååriga masterprogrammet i filmkonst, född för att i ett enda program samla talang och berättande förmåga, skriva och syn på studenter som har fullgjort en examen i Konst eller Design.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelska
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
National Research Tomsk State University

Internationell journalistik i New Media-världen är ett tvåårigt mastersprogram riktat mot träningspersonal inom journalistik och internationella relationer. Programmet ge ... [+]

ProgramdetaljerUndervisningsspråk: Engelska / RyskaVaraktighet: 2 årECTS: 120Entréprov: Intervju, PortföljgranskningInstitutionen: Högskolan för journalistikÖversikt

Igår var internationell journalistik en "medlemsklubb". Men digital teknik och globaliseringsprocesser har förändrat landskapet för gott: nu kan hela världen vara din publik. Medieföretag ändrar också sina krav till internationella journalister. Idag söker de specialister som är kunniga inom internationella relationer, och kan lösa komplexa problem i världen av nya medier: att skapa material, publicera det självständigt och främja det; att designa och driva multimediaprojekt.

Internationell journalistik i New Media-världen är ett tvåårigt mastersprogram riktat mot träningspersonal inom journalistik och internationella relationer.... [-]

Ryssland Tomsk
September 2019
Engelska,Ryska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Budapest Metropolitan University

För en framgångsrik professionell är det ett viktigt verktyg för att ha starka kommunikationsförmågor, för en framgångsrik professionell inom medievetenskaper är detta gr ... [+]

För en framgångsrik professionell är det ett viktigt verktyg för att ha starka kommunikationsförmåga, för en framgångsrik professionell inom medievetenskaper är detta grundläggande. Masters of Communication-programmet erbjuder teoretisk kunskap med starkt fokus på praktiska, professionella färdigheter och kompetenser. Kursens utbildningsprogram är starkt medieinriktat vilket grundar sig på en grundlig grundning i sociala och beteendevetenskapliga ämnen och aktuella frågor om interkulturell kommunikation. I enlighet med dagens sociala och arbetsmarknadskrav integrerar kursen områdena kommunikationsteori, medievetenskap, samhällsvetenskap, statsvetenskap, sociologi, psykologi och kulturstudier inom samhällsvetenskap som erbjuder kunskap om hög standard som kan sättas till en lönsam och praktisk användning inom olika områden.... [-]

Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International University in Geneva

Master of Arts i Digital Media and Communication (MA-DM) är utformad för studenter intresserade av att driva karriär inom kommunikation. MA-DM ger en omfattande introdukt ... [+]

VIKTIGA FÖRDELAR FÖR MASTEN AV KUNDER I DIGITALMEDIAEn översikt över de dominerande teorierna om media och kommunikation;Praktiska färdigheter i hantering av kommunikation i organisationer och företag;Inblick i den senaste utvecklingen inom medieverktyg och relaterade affärsområden.Exponering för hur globala organisationer kommunicerar strategiskt och utvärderar sina initiativ;Schweiz är en dynamisk och mångkulturell lärmiljö.PROFIL

Master of Arts i Digital Media (MA-DM) är utformad för studenter intresserade av att bedriva karriär inom kommunikation. MA-DM ger en omfattande introduktion till dagens problem och utmaningar inom media och kommunikation: Vad är kommunikationschefens roll? Hur förändras nya media om medielandskapet? Hur kan organisationer och individer kommunicera effektivt i en global och mångkulturell miljö?... [-]

Schweiz Geneva
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Swansea University

MA i kommunikation, mediepraxis och PR (Public Relations) är utformad för studenter som vill fokusera sin energi på den dynamiska världen av sociala medier, utveckla sin ... [+]

MA i kommunikation, mediepraxis och PR (Public Relations) är utformad för studenter som vill fokusera sin energi på den dynamiska världen av sociala medier, utveckla sin kreativa praxis och professionella skrivförmåga eller letar efter att arbeta i en entreprenörsmiljö.

Nyckelfunktioner

MA erbjuder syllabus-baserad övning i professionella, samtida mediekunskaper, undervisad av branschfolk med akademisk bakgrund. Programmet innehåller moduler i professionell skrivning / journalistik, visuell kommunikation och media design, video och dokumentärtillverkning och PR, branding och marknadsföring. Andra moduler i kommunikation, teori, film och historia är också tillgängliga.

... [-]
Storbritannien Swansea
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Goldsmiths, University of London

Detta MA introducerar dig till de senaste debatter om genus i disciplinerna sociologi och media och kommunikationsvetenskap, och de tvärvetenskapliga områden av feministi ... [+]

Detta MA introducerar dig till de senaste debatter om genus i disciplinerna sociologi och media och kommunikationsvetenskap, och de tvärvetenskapliga områden av feministisk social och kulturteori.

Rita på den internationellt erkända och banbrytande expertis personal vid Institutionen för sociologi och Institutionen för medie- och kommunikationsvetenskap, erbjuder programmet dig möjlighet att utveckla banbrytande kritiska färdigheter i relation till kulturella förhållningssätt till jämställdhetsbildning och genusteori.

Liksom dessa teoretiska och analytiska orienteringspunkter, MA i genus, media och kultur syftar till att hjälpa dig förstå betydelsen av kunskapsteori och metod för utvärdering av empiriska undersökningar av genusformationer.... [-]

Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska