Filter
Filosofie magister
Ghana Studietyp: Alla Takt: Alla

Se alla MA-program i Journalistik och masskommunikation i Ghana 2019

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

En examen i journalistik ger dig affärerna och självkänsla för att starta ditt yrke som journalist. En stor journalist inte enbart har specialiserade och professionella färdigheter, utan också mentala bredd och nyfikenhet på världen.

Ghana, känd som Republiken Ghana, är en suverän stat ligger på Guineabukten och Atlanten i West Africas

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Journalistik och masskommunikation i Ghana 2019

Läs mer Läs mindre

1 Results in Journalistik och masskommunikation, Ghana

University of Ghana

I samklang med sitt mandat, Högskolan för kommunikationsvetenskap erbjuder en 15 månader MA i kommunikationsvetenskap, och en tvåårig M. Phil. i kommunikationsvetenskap. ... [+]

I samklang med sitt mandat, Högskolan för kommunikationsvetenskap erbjuder en 15 månader MA i kommunikationsvetenskap, och en tvåårig M. Phil. i kommunikationsvetenskap. Båda utbildningsprogrammen har som grundläggande kurser teoretiska såväl som yrke baserade kurser.

Förkunskapskrav

En första examen från ett välrenommerat universitet på minst andra klass lägre, eller en enastående rekord från Handelshögskolans Graduate Diploma i kommunikationsvetenskap programmet. Urvalsprocessen för sökande efter ansökan till skolan består av ett inträdesprov och intervju.

Kurslängd: 15 månader

Krav på Graduation (kredit timmar)

Kurs Arbete: 28 P... [-]
Ghana Accra
September 2019
Heltid
15 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska