MA-program i Journalistik och masskommunikation i Kazakstan

Se alla MA-program i Journalistik och masskommunikation i Kazakstan 2018

Journalistik och masskommunikation

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Journalistik avser samla, organisera och presentera information i en skriftlig eller sända formuläret. Journalister är författare och kommunikatörer som ställer de viktiga och ibland obekväma frågor för att hjälpa individer att förstå händelseutvecklingen kring dem både lokalt och internationellt.

Kazakstan, officiellt Republiken Kazakstan, är ett land i Centralasien, med dess mindre del väster om Ural floden i östra Europa.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Journalistik och masskommunikation i Kazakstan 2018

Läs Mer

Master of International Journalism and Mass Communications

KIMEP University
Campusstudier 18 månader September 2018 Kazakstan Almaty

Master of International Journalism-programmet utvecklades för forskare och yrkesverksamma inom media och kommunikationsområden som är intresserade av vidare yrkesutveckling och att upptäcka nya framtida karriär inom kommunikation, mediahantering, PR och reklam. [+]

Om MAIJ

Kandidatexamen i internationell journalistik erbjuder två majors:

Journalistik och Media ManagementPR och reklam

Master of International Journalism-programmet utvecklades för forskare och yrkesverksamma inom media och kommunikationsområden som är intresserade av vidare yrkesutveckling och att upptäcka nya framtida karriär inom kommunikation, mediahantering, PR och reklam.

Utformat för nybörjare av kandidatexamen och unga yrkesverksamma, är detta program en utmärkt möjlighet att öka kunskapen i internationell journalistik och utveckla kommunikationsförmåga.

Curriculum

Programvaraktighet: 1,5 år Maximalt antal poäng per termin: 18 Undervisningsspråk: engelska Studieform: Heltid (klasser äger rum framförallt på kvällen) Antal poäng: 48... [-]