Masterexamen i humaniora (MA) i Journalistik och masskommunikation i Almaty i Kazakstan

Se alla MA-program i Journalistik och masskommunikation i Almaty i Kazakstan 2018

Journalistik och masskommunikation

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Journalistik avser att skriva om aktuella händelser för sända nyheter på radio eller TV, eller tryckta artiklar för tidningar och andra publikationer. Journalister bidra till att stimulera och engagera allmänheten och hjälpa till att informera läsare och tittare i världen omkring dem.

Kazakstan är ett land i Centralasien. Det är den största landlocked land. Utbildningssystemet är allmän och obligatorisk. Den är indelad i tre faser, nämligen primära (formulären 1-4), grundläggande generella (formulär 5-9), och högre utbildning (formulär 10 - 11 eller 12).

Den största staden i Kazakstan, är Almaty känd för sina goda internationella universiteten och deras tillhörigheter med amerikanskt universitet såsom Kazakstan-American University. Alla de som inte har råd att gå till dyra internationella universitet kan studera i Almaty.

Be om information Masterprogram i humaniora i Journalistik och masskommunikation i Almaty i Kazakstan 2018

Läs Mer

Master Of Arts (MA) I Internationell Journalistik Och Masskommunikation

KIMEP University
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Kazakstan Almaty

KIMEP universitets Master of Arts i internationell journalistik nu firar sitt 10 år som den enda västerländska journalistik forskarutbildning i Centralasien. Det överbryggar professionella och [+]

Master of Arts (MA) i internationell journalistik och mass

KIMEP universitets Master of Arts i internationell journalistik nu firar sitt 10 år som den enda västerländska journalistik forskarutbildning i Centralasien. Det överbryggar professionell och akademisk utbildning, samt internationella och kazakstanska verkligheten. De flesta klasser undervisas i form av seminarier, och inkluderar livliga diskussioner. Erfarna internationella lärare och kazakstanska proffs, som har ovärderliga lokala erfarenhet och branschanslutningar, stöd och nära samarbete med studenter. Praktik, en ovärderlig del av professionell utveckling, betonas. Här är studenter behandlas som värderas individer, var och en med mål och egna idéer.... [-]