Masterprogram i humaniora i Prince George Kanada

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Prince George Kanada 2018

Master

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker den sig från Atlanten till Stilla havet och norrut till Ishavet.

Prince George är ett stort område, men det finns många högskolor som erbjuder professionella kurser i hela regionen vilket betjänar befolkningen akademiskt som krävs av landet 's standarder. Den har några unika lärcentra som Aerospace Flight School plus andra universitet och högskolor.

Se alla masterexamina i humaniora i Prince George i Kanada 2018

Läs Mer

Ma I Utvecklingsekonomi

University of Northern British Columbia School of Business
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Prince George

Ekonomisk utveckling är fortfarande en kritisk fråga för mer än tre fjärdedelar av världens befolkning som bor i länder som klassificeras som "låginkomst" eller "medelinkomst". [+]

MA i utvecklingsekonomi

Den ekonomiska utvecklingen är fortfarande en kritisk fråga för mer än tre fjärdedelar av världens befolkning som bor i länder som klassificeras som "låginkomst" eller "medelinkomst". Orsakerna till och konsekvenserna av den ekonomiska utvecklingen är fortfarande omtvistade frågor. Denna examen beaktar de förändrade globala, regionala och nationella kontexten för ekonomisk utveckling. De politiska lektioner som kan läras av jämförande studier Och de verktyg som krävs för att utvecklingsekonomer ska kunna bidra till utvecklingsprocessen. De enorma omvandlingar som äger rum idag i länderna i söder ger fokus på graden. Eleverna utmanas att analysera ämnen som orsakerna till uppkomsten av nya ekonomiska kraftverk i söder som Kina och Indien samt de uthålliga problemen med fattigdom och ojämlikhet. Programmet innehåller kärnkurser i globalisering och utveckling, makroekonomisk politik för utveckling, tillämpad ekonometri och fattigdom, ojämlikhet och utveckling. Ekonomiska avdelningen har också särskild expertis inom miljöekonomi och hälsoekonomi och erbjuder valfria ämnen inom dessa områden. Studenterna är också skyldiga att slutföra en MA-uppsats eller ett MA-projekt som gör det möjligt för eleverna att använda verktygen för ekonomisk analys till en utvecklingsfråga. Ekonomisk utveckling kan inte studeras isolerat från andra utvecklingsdimensioner. En förståelse av fattigdom kräver till exempel inte bara ekonomisk analys utan också förståelse för insikter från andra samhällsvetenskapliga och hälsovetenskapliga ämnen. Utbildning av en utvecklingsekonom måste därför utsätta eleverna för tvärvetenskapliga utvecklingsmetoder. Genom att täcka teori, policy och tillämpad analys, samt integrera insikter från andra discipliner, ger MA-programmet utrustade studenter för att arbeta som ekonomer i både statliga och internationella myndigheter... [-]