close

Filter

Visa resultat

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Winnipeg Kanada 2021

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker d… Läs mer

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.

Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker den sig från Atlanten till Stilla havet och norrut till Ishavet.

Studera i Winnipeg är roligt och äventyrligt. Du nå dina utbildningsmål, och samtidigt njuta av livet i denna pulserande stad. Eleverna kan nå alla certifikat, diplom och utbildningsprogram de önskar förvärva genom att bara skriva in sig i stadens 's institutioner.

Se alla masterexamina i humaniora i Winnipeg i Kanada 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Canadian Mennonite University
Winnipeg, Kanada

Graduate School of Theology ministeriet strävar efter att inspirera och ge de studerande för själavård, ledarskap, stipendium och service.

Graduate School of Theology ministeriet strävar efter att inspirera och ge de studerande för själavård, ledarskap, stipendium och service. -
MA
Heltid
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här