MASTERSTUDIES

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Toronto Kanada 2021

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

Det är den största staden i Kanada, och utbildningssektorn har så mycket blomstrat i denna stad. Många universitet och högskolor har satt sina centra här för att tjäna folket i form av högre utbildning är berörda. Erbjuder en bekväm miljö för studenter för lärande, har staden genom institutioner som University of Toronto sett många excel i deras professionella kurser.

Se alla masterexamina i humaniora i Toronto i Kanada 2021

sökresultat funna Filter

Master of Arts i sociologi

Nipissing University
MA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Master of Arts (MA) i Sociology - Applied Social Research grad kommer att fokusera på tillämpning av sociala teorier och forskningsmetoder som hjälper till att förstå och ta i ...

Läs mer

Master i ekonomi

University of Toronto
MA
Engelska

Programöversikt Institutionen för ekonomi erbjuder utbildningsprogram som leder till Master of Arts och Doctor of Philosophy. Det ultimata målet för forskarutbildningarna i ek ...

Läs mer