Masterprogram i humaniora i Windsor Kanada

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Windsor Kanada 2018

Master

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

Windsor är en av de mest ambitiösa städer i Kanada när det gäller högre utbildning. Staden har omfattande och forskningsinriktat utbildningsinstitutioner där elever kan nå sina karriärmål. Staden mycket är välkomna, därför flockas även internationella studenter här för sina studier.

Se alla masterexamina i humaniora i Windsor i Kanada 2018

Läs Mer

Magisterexamen: Ekonomi

University of Windsor, Graduate
Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Kanada Windsor

[+]

Under det första året tar studenter i det 2-åriga programmet åtta avancerade grundnivåekonomiska kurser inom mikroekonomi, makroekonomi och ekonometri, som krävs för att förbereda sig för det 1-åriga programmet.

[-]