Masterprogram i humaniora i Quebec Kanada

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Quebec Kanada 2018

Master

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Denna stora franskspråkiga provinsen i Kanada är ett val för många särskilt franska infödingar som bor i landet när det gäller att genomföra högre utbildning. Men inte alla regioner använder franska men det viktigaste lärosäte i regionen är Université du Québec som skriver in sig tusentals lokala studenter årligen.

Se alla masterexamina i humaniora i Quebec i Kanada 2018

Läs Mer

MA I En Hållbar Förvaltning Av Skogsekosystem

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Gatineau Saint-Jérôme

[..] Detta tvärvetenskapliga kontrollen är för kandidater som vill bli skickliga yrkesmän i en hållbar förvaltning av skogsekosystem. [+]

Hanteringen av skogsekosystem i specialiserade arbetstagare som deltar i utformningen, hantera och lösa problem av olika slag för att bidra till genomförandet av en hållbar utveckling skog.

De ger förvaltning av ekosystem och hållbar planering skog tar hänsyn till i sina principer och praxis för förvaltning, flera användarnas behov, krav intressegrupper, mål och skydd av skogsekosystem markanvändning .

I detta perspektiv är detta tvärvetenskapliga kontroll för kandidater som vill bli skickliga yrkesmän i en hållbar förvaltning av skogsekosystem. Tack vare aktiva undervisningsmetoder som integrerar ekologiska, ekonomiska och sociologiska, kommer eleverna att utveckla sin förmåga att definiera, hantera och lösa komplexa problem.... [-]