Masterprogram i humaniora i Saint-Jérôme Kanada

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Saint-Jérôme Kanada 2018

Master

Den magisterexamen är främst för studenter som vill förbättra sin allmänna matematikutbildning eller att undervisa.

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

Se alla masterexamina i humaniora i Saint-Jérôme i Kanada 2018

Läs Mer

MA I En Hållbar Förvaltning Av Skogsekosystem

Université Du Québec En Outaouais UQO
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Gatineau Saint-Jérôme

[..] Detta tvärvetenskapliga kontrollen är för kandidater som vill bli skickliga yrkesmän i en hållbar förvaltning av skogsekosystem. [+]

Hanteringen av skogsekosystem i specialiserade arbetstagare som deltar i utformningen, hantera och lösa problem av olika slag för att bidra till genomförandet av en hållbar utveckling skog.

De ger förvaltning av ekosystem och hållbar planering skog tar hänsyn till i sina principer och praxis för förvaltning, flera användarnas behov, krav intressegrupper, mål och skydd av skogsekosystem markanvändning .

I detta perspektiv är detta tvärvetenskapliga kontroll för kandidater som vill bli skickliga yrkesmän i en hållbar förvaltning av skogsekosystem. Tack vare aktiva undervisningsmetoder som integrerar ekologiska, ekonomiska och sociologiska, kommer eleverna att utveckla sin förmåga att definiera, hantera och lösa komplexa problem.... [-]