Masterprogram i humaniora i Qingdao Kina

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Qingdao Kina 2018

Master

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Utbildningsministeriet driver utbildning i Kina. Regeringen ger ofta delfinansiering för högre utbildning i de tekniska och offentliga universitet. Den kinesiska regeringen har också utvecklat akademiska läroplanen som gör dessa studenter med yrkeskunskaper för att vårda sina talanger.

Se alla masterexamina i humaniora i Qingdao i Kina 2018

Läs Mer

Master Of Arts I Kina Studier (engelska Undervisade)

Ocean University of China
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Kina Qingdao

College of Liberal Arts, journalistik och kommunikation på OUC erbjuder detta Master of China Studies program för internationella studenter med ett stort intresse för Kina som hoppas att vidga sina tidigare studier eller erfarenheter i Kina, och för dem som kan ha haft liten exponering mot Kina i sina studier till dags dato och begränsas av deras kinesiska språkkunskaper. Det syftar också till att utrusta avancerade, specialiserad personal med en sofistikerad och omfattande förståelse av Kina. [+]

Haiyanguniversitetet (OUC) är en omfattande universitet som erbjuder kurser i vetenskap, teknik, agronomi, ekonomi, humaniora, Pharmaceutics, Management, Juridik, och utbildning. OUC har godkänts som en av de nationella centrala universitet med "Project 985" och "Project 211". OUC ligger i den vackra kuststaden Qingdao, den 29: e Olympic Sailing Regatta 2008, också en berömd semesterort och en attraktiv historisk turiststaden naturskönhet och tempererat klimat.

China Studies

College of Liberal Arts, journalistik och kommunikation på OUC erbjuder detta Master of China Studies program för internationella studenter med ett stort intresse för Kina som hoppas att vidga sina tidigare studier eller erfarenheter i Kina, och för dem som kan ha haft liten exponering mot Kina i sina studier till dags dato och begränsas av deras kinesiska språkkunskaper. Det syftar också till att utrusta avancerade, specialiserad personal med en sofistikerad och omfattande förståelse av Kina.... [-]