Masterprogram i humaniora i Bishkek Kirgizistan

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Bishkek Kirgizistan 2018

Master

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Det finns en hel del institutioner för högre utbildning i hela Kirgizistan. Detta omfattar cirka trettiosju offentliga universitet och arton privata universitet. Framstående universitet i Kirgizistan inkluderar University of Centralasien och Kirgizistan National University.

Spektakulära bakgrund inbäddade med långa trädkantade och anlagda gator, är detta en symbol för Bisjkek. Bishkek tillsammans med imponerande bakgrunder har också en liten pedagogiska världen. Utbildning centra baserade i staden ger önskade pedagogiska normer som en individ kan göra en lysande karriär.

Se alla masterexamina i humaniora i Bishkek i Kirgizistan 2018

Läs Mer

Master Of Arts I Centralasiatiska Studier

Central Asian Studies Institute (AUCA)
Campusstudier Heltid 4 terminer September 2018 Kirgizistan Bishkek

Programmet är utformat för att ge studenterna en kritisk förståelse av tidigare och nuvarande sociala, politiska, ekonomiska och kulturella processer i Centralasien och en översikt över de olika akademiska discipliner som har format produktionen av kunskap på området. Utexaminerade av programmet kommer att vara beredda att skriva in sig i samhällsvetenskapliga PhD-program med fokus på Centralasien eller flytta sömlöst i karriärer i regeringen, diplomati, internationella organisationer, utveckling, journalistik, eller till något annat område som kräver fast område expertis och kunskap av ett lokalt språk. [+]

Studie Centralasien i Centralasien med CASICentral Asian Studies Institute (CASI) vid det amerikanska universitetet är för närvarande emot ansökningar för Master of Arts i Centralasienstudier (Macas) i Bisjkek, Kirgizistan. Master of Arts i Centralasienstudier Programmet är utformat för att ge studenterna en kritisk förståelse av tidigare och nuvarande sociala, politiska, ekonomiska och kulturella processer i Centralasien och en översikt över de olika akademiska discipliner som har format produktionen av kunskap på området. Utexaminerade av programmet kommer att vara beredda att skriva in sig i samhällsvetenskapliga PhD-program med fokus på Centralasien eller flytta sömlöst i karriärer i regeringen, diplomati, internationella organisationer, utveckling, journalistik, eller till något annat område som kräver fast område expertis och kunskap av ett lokalt språk. Programmet The Master of Arts i Centralasienstudier erbjuder studenter en unik möjlighet att skaffa sig en examen som uppfyller västerländska normer för utbildning utan att lämna Centralasien. Utbildningen bedrivs helt på engelska och övervakas av Western fakultet. De som framgångsrikt slutföra programmet kommer att ha en fast grund i västra akademiskt skrivande, forskning och kritiskt tänkande, färdigheter som värderas högt i alla sammanhang. Ta nästa steg i att bygga din framtid i dag genom att på programmet. ... [-]