Masterexamen i humaniora (MA) i Konststudier i East of England i Storbritannien

Se alla MA-program i Konststudier i East of England i Storbritannien 2018

Konststudier

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Humaniora hänvisar till program som fokuserar på intellektuella ämnen där saker och ting inte alltid är lika glasklara som i naturvetenskap och matematik. De som vill spela en kreativ roll i sitt bidrag till samhället kan vara intresserade av ett program i humaniora.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Be om information Masterprogram i humaniora i Konststudier i East of England i Storbritannien 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för MA Konststudier Storbritannien East of England.  Testa vår kategori Magisterexamen Konststudier istället.

Sök efter liknande program här