Masterexamen i humaniora (MA) i Konststudier i Lincolnshire i Storbritannien

Se alla MA-program i Konststudier i Lincolnshire i Storbritannien 2018

Konststudier

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Studieprogram i humaniora sträcker sig från filosofi till engelska, sång och musik, men kan även inkludera kulinariska ämnen och mode. Tråden som förbinder humanistiska program är att de alla har att göra med kreativt lärande.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Be om information Masterprogram i humaniora i Konststudier i Lincolnshire i Storbritannien 2018

Läs Mer

Ma I Kulturarv

Bishop Grosseteste University
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 2 år August 2018 Storbritannien Lincoln + 1 fler

Detta ligger i framkanten av kulturarv och ger dig möjlighet att delta i kreativa projekt, fokuserade fallstudier och tillämpad forskning. Du kommer att överväga kulturarv och lärande i olika former och i ett stort antal lokala, nationella och internationella sammanhang. [+]

MA i Heritage Education Detta ligger i framkanten av kulturarv och ger dig möjlighet att delta i kreativa projekt, fokuserade fallstudier och tillämpad forskning. Du kommer att överväga kulturarv och lärande i olika former och i ett stort antal lokala, nationella och internationella sammanhang. Denna kurs kommer att uppmuntra dig att arbeta på olika platser och tillsammans med specialister och hjälper dig att utveckla kunskap, färdigheter och nätverk som hjälper dig i din framtida karriär. Kursen levereras flexibelt genom campusbaserad och on-line undervisning och inlärning. Den är utformad för dem som redan är anställda inom sektorn och de som försöker komma in i den. Studier stöds av ett dedikerat team av specialhandledare och en välutvecklad och resursbaserad virtuell inlärningsmiljö. Du kommer att dra nytta av andra faciliteter och resurser, till exempel Högskolans medverkan i att förvalta Sandford Award for Heritage Education. Denna kurs erbjuder utmärkelser av Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma eller hela MA-examen i Heritage Education.... [-]