MASTERSTUDIES

Jämför 2 MA-program i Konsulttjänster

En MA (Master of Arts) är en examen som intjänats efter avslutad grundutbildning. En del elever är heltids deltagare, medan andra går på deltid medan du arbetar i det valda området. Program längd kan variera från ett till tre år, beroende på motivet.

Vad är en MA i Consultancy? Detta program ger eleverna en solid grund i ett brett spektrum av konsulttjänster och ledningskompetens. Många program hjälper till att förbereda studenterna för en internationell verksamhet karriär i syfte att ge dem en konkurrensfördel. Eleverna lär sig att använda sina kunskaper och tillämpa inlärda tekniker för att agera beslutsamt och snabbt i affärssituationer. Vissa program använder fallstudier baserade på verkliga företagsfrågor för att hjälpa eleverna lära sig verkliga kunskaper.

Akademiker med en avancerad examen i rådgivning har en fördel när man startar en karriär inom konsult och företagsledning yrken.Eleverna lär sig förbättrade kommunikationsförmåga, global affärskompetens, och interkulturell erfarenhet och förståelse. Detta bidrar till att göra dem önskvärda anställda efter examen.

Det finns ett antal faktorer som är inblandade med att tjäna en konsult grad. En rad internationella institutioner erbjuder programmet, så platsen i skolan är en stor faktor. Löptiden för programmet och andra tillhörande avgifter kommer också att skilja sig från skola till skola. Vi rekommenderar att du kontaktar de skolor du är intresserad av att ta reda på vilka specifika undervisning och avgifter som väntar.

Det finns ett antal yrken tillgängliga för dem med en magisterexamen i rådgivning. Möjligheterna varierar beroende på yrkeserfarenhet examen. Arbetsgivare kan inkludera företag, industrier, samt nationella och lokala myndigheter. Akademiker med en entreprenörs önskan kan också välja att arbeta för sig själva och kontrakt ut till olika företag.Det finns många internationella möjligheter som finns i en mängd olika branscher.

Med vår online-databas, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

 

 

2 Resultat i Konsulttjänster Filter

Master of Arts (MA) i ledarskap och rådgivning

International Psychoanalytic University Berlin
MA
Okt 2021
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 terminer
Tysk
Campusstudier

Detta deltidsprogram är inriktat på chefer och konsulter. Det syftar till att ge dig socio-psykologiskt god kunskap för hållbart ledarskap och konsultation. För detta ändamål ...

Läs mer

Magisterexamen i framtidsstudier

University of Turku
MA
Aug 2022
<
Heltid
<
2 år
19 Jan 2022
Engelska
Campusstudier

Masterprogrammet i framtidsstudier ger omfattande, tvärvetenskaplig och praktisk utbildning inom området framtidsstudier. Den är utformad för att utbilda framsynsexperter som ...

Läs mer