MASTERSTUDIES

Jämför MA-program i Kostvetenskap på deltid 2020/2021

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga principer för att skapa, utveckla och underhåll av matkällor. Individer som studerar livsmedelsvetenskap kan välja att arbeta som livsmedelsproduktutvecklare, kvalitetskontroll specialister, eller som säljare för livsmedel och livsmedels teknikföretag.

Be om information Masterprogram i humaniora i Kostvetenskap på deltid 2020/2021

2 Resultat i Kostvetenskap Filter

MA i livsmedelsbioteknik

Al-Farabi Kazakh National University
MA
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Masterprogrammet i livsmedelsbioteknik kombinerar ett masterprogram vid Al-Farabi Kazakh National University , Kazakstan, och Masterprogrammet vid ISA Lille, Frankrike. Det sk ...

Läs mer

MA i matstudier

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
MA
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelska
Campusstudier

Den tvärvetenskapliga naturen och ligger i spetsen för matvetenskap, denna konstnärsexamen betonar de internationella, nationella och lokala livsmedelssystemen. Du kommer att ...

Läs mer