close

Filter

Visa resultat

Sök bland MA-program i Kostvetenskap på deltid i New York Amerikas förenta stater 2020/2021

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser. Livsmedelsvetenskap är en gren av tillämpad vetenskap som koncentrerar sig på den fysiska sammansättningen av mat och biologiska utveckling som måste… Läs mer

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Livsmedelsvetenskap är en gren av tillämpad vetenskap som koncentrerar sig på den fysiska sammansättningen av mat och biologiska utveckling som måste äga rum för att livsmedel ska produceras. Studera livsmedelsvetenskap kan bidra till utvecklingen av livsmedelsindustrin samt säkra livsmedel förpackning och distribution.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

New York är nordöstra och 3: e folkrikaste stat i USA. Frihetsgudinnan, Niagara Falls och General Shuylers House at Saratoga National Historic Park är bland de mest besökta platserna av det universitet / högskola nivå studenter. Public universitetssystemet av staten omfattar 68 gemenskaperna, tekniska, grundutbildning, läkare beviljar högskolor. Det finns många privata högskolor i provinsen liksom.

Be om information MA-program i Kostvetenskap på deltid i New York i USA 2020/2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
New York , Amerikas förenta stater

Den tvärvetenskapliga naturen och ligger i spetsen för matvetenskap, denna konstnärsexamen betonar de internationella, nationella och lokala livsmedelssystemen. Du kommer att ... +

Den tvärvetenskapliga naturen och ligger i spetsen för matvetenskap, denna konstnärsexamen betonar de internationella, nationella och lokala livsmedelssystemen. Du kommer att utveckla en förståelse för de etiska, ekonomiska och miljömässiga faktorerna för livsmedelsproduktion, distribution och konsumtion och förbereda dig för en karriär inom politik, förespråkare, media, näring, utbildning eller entreprenörskap. Detta program betonar också de sociala, kulturella, ekonomiska och psykologiska faktorer som har påverkat livsmedelsproduktion och konsumtion. -
MA
Heltid
Deltid
2 - 6 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här