Masterprogram i humaniora i Klaipeda Litauen

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Klaipeda Litauen 2018

Master

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Republiken Litauen är det officiella namnet på landet. Den finns i norra delen av Europa. Litauen uppskattar vetenskap och teknik i sina utbildningssystem högt. Den har de grundläggande aspekterna av primära, sekundära och tertiära utbildningsnivåer. Litauen är en annan ledande land i tillhandahållandet av konst, vetenskap, teknik samt tekniska kurser. Litauen har inför flera utmaningar inom högre utbildning de senaste åren som ledde till skapandet av 20 universitet för att öka dess tillgänglighet.

Ligger vid mynningen av dansken River staden Klaipeda är den tredje största staden i Litauen med hög standard utbildningssystem. Klaipeda utbildningsinstitutioner strävar efter att erbjuda värdiga utbildningstjänster i liberala vetenskaper och konst genom välrenommerade universitet som LLC International University och Klaipėdos Universitetas.

Se alla masterexamina i humaniora i Klaipeda i Litauen 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för MA Master Litauen Klaipeda.  Testa vår kategori MSc Master istället.

Sök efter liknande program här