Masterprogram i humaniora i Klaipeda Litauen

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Klaipeda Litauen 2018

Master

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Republiken Litauen är det officiella namnet på landet. Den finns i norra delen av Europa. Litauen uppskattar vetenskap och teknik i sina utbildningssystem högt. Den har de grundläggande aspekterna av primära, sekundära och tertiära utbildningsnivåer. Litauen är en annan ledande land i tillhandahållandet av konst, vetenskap, teknik samt tekniska kurser. Litauen har inför flera utmaningar inom högre utbildning de senaste åren som ledde till skapandet av 20 universitet för att öka dess tillgänglighet.

Ligger vid mynningen av dansken River staden Klaipeda är den tredje största staden i Litauen med hög standard utbildningssystem. Klaipeda utbildningsinstitutioner strävar efter att erbjuda värdiga utbildningstjänster i liberala vetenskaper och konst genom välrenommerade universitet som LLC International University och Klaipėdos Universitetas.

Se alla masterexamina i humaniora i Klaipeda i Litauen 2018

Läs Mer

Magister I TESOL

LCC International University
Campusstudier Heltid 4 terminer January 2018 Litauen Klaipeda

Mästaren i TESOL programmet vid LCC International University är inriktad mot en bred publik. Den är utformad för dem som är villiga att fördjupa sina kunskaper om tillämpad lingvistik samt de som vill ha en gedigen kunskap om främmande språk undervisningsmetoder och deras praktiska tillämpning i internationella sammanhang. [+]

Magisterprogram i TESOL är vanliga i många delar av världen, men är ny på Litauen. Denna internationella program följer tre huvudprinciper: teoretiska språkkunskaper, tillämpad forskning, och den praktiska användningen av både teori och forskning. Kärnan i programmet består av sociolingvistik och språkvetenskap, som kombineras med ledningen och språkundervisning pedagogik.

Fakultets Vittnesbörd från LCC International University på Vimeo.

Den MA i TESOL programmet vid LCC International University är inriktad mot en bred publik. Den är utformad för dem som är villiga att fördjupa sina kunskaper om tillämpad lingvistik samt de som vill ha en gedigen kunskap om främmande språk undervisningsmetoder och deras praktiska tillämpning i internationella sammanhang. I synnerhet är det program som utformats för: - Gymnasielärare villiga att berika deras professionella och metodkompetens; - Personer som har fått sin kandidatexamen och vill göra karriär i engelska språkundervisningen i en alltmer flerspråkig värld; - Personer som är intresserade av språkprogram administration och förvaltning; - Personer som är intresserade av forskning inom området för tillämpad lingvistik. Distinkt Organisatoriska och Akademiska funktioner i programmet - En liten grupp modell, som garanterar en interaktiv inlärningsmiljö; - En kombination av online och ansikte mot ansikte interaktion med professorer och studenter; - Tre sommarresidenstider på campus i Klaipėda; - En naturlig miljö för Practicum arbete under sommar Language Institute vid LCC; - En individuell teoretisk och praktisk portfölj kombinerar personlig reflektion och forskning från varje kurs; - Instruktion från infödda eller infödda liknande engelska talande professorer. Mål och Mål - MÅL # 1 - att ge... [-]