Filter
Filosofie magister
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla MA-program i Livsmedelsvetenskap Europa 2019/2020

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla masterstudier i Livsmedelsvetenskap Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Livsmedelsvetenskap, Europa

The American University of Rome

MA i Food Studies är ett tvärvetenskapligt program som syftar till att ge kunskaper och färdigheter om den nuvarande situationen och utvecklingen kring hållbar livsmedels ... [+]

MA i Food Studies är ett tvärvetenskapligt program som syftar till att ge kunskaper och färdigheter om den nuvarande situationen och utvecklingen kring hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion, mer allmänt om hur vi påverkar jordens resurser med våra livsmedelsval. Det kommer att inriktas på internationella aspekter, men också på hur den tillhörande politik och regelverk är inramade och genomförs på regional, nationell och regional nivå av offentliga och ideella sektorn samt inom livsmedelsindustrin.

Programmet ger studenterna möjlighet att fokusera på en mer professionell baserad väg, enligt deras karriärmål, eller ett forskningsbaserat väg om de vill bedriva forskning på Ph.D. nivå.... [-]

Italien rom
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
UWL University of West London

Denna doktorandutmärkelse i matbranschen och ledningen har utformats för att producera akademiker som är exceptionellt välutrustade med de färdigheter och kompetenser som ... [+]

Översikt

Livsmedels- och restaurangbranschen har upplevt enorm tillväxt och motståndskraft under 2000-talet, och efterfrågan på kompetenta medarbetare fortsätter att växa. Små och medelstora företag (små och medelstora företag) har också sett en stor utveckling trots den ekonomiska avmattningen.

Denna doktorandutmärkelse i matbranschen och ledningen har utformats för att producera akademiker som är exceptionellt välutrustade med de färdigheter och kompetenser som krävs för att designa, hantera och leda utvecklingen inom livsmedelsindustrin.

Du kommer att få både ett sammanhängande program för akademisk studie och en djup pedagogisk erfarenhet med inriktning på chefs- och managementfrågornas roll inom den internationella livsmedelsindustrin, livsmedelssektorn, gästfrihet och en utforskning av avancerad matforskning .... [-]
Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska