MA-program i Livsmedelsvetenskap i Italien

Se alla MA-program i Livsmedelsvetenskap i Italien 2018/2019

Livsmedelsvetenskap

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Livsmedelsvetenskap i Italien 2018/2019

Läs Mer

Magisterexamen i matstudier

The American University of Rome
Campusstudier Heltid 15 månader September 2018 Italien Rome

MA i Food Studies är ett tvärvetenskapligt program som syftar till att ge kunskaper och färdigheter om den nuvarande situationen och utvecklingen kring hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion, mer allmänt om hur vi påverkar jordens resurser med våra livsmedelsval. Det kommer att inriktas på internationella aspekter, men också på hur den tillhörande politik och regelverk är inramade och genomförs på regional, nationell och regional nivå av offentliga och ideella sektorn samt inom livsmedelsindustrin. [+]

MA i Food Studies är ett tvärvetenskapligt program som syftar till att ge kunskaper och färdigheter om den nuvarande situationen och utvecklingen kring hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion, mer allmänt om hur vi påverkar jordens resurser med våra livsmedelsval. Det kommer att inriktas på internationella aspekter, men också på hur den tillhörande politik och regelverk är inramade och genomförs på regional, nationell och regional nivå av offentliga och ideella sektorn samt inom livsmedelsindustrin.

Programmet ger studenterna möjlighet att fokusera på en mer professionell baserad väg, enligt deras karriärmål, eller ett forskningsbaserat väg om de vill bedriva forskning på Ph.D. nivå.... [-]