Filter
Filosofie magister
Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Jämför MA-program i Luftfart på deltid 2019

Den magisterexamen är främst för studenter som vill förbättra sin allmänna matematikutbildning eller att undervisa.

Företag inom flygtillverkning och flygkontroll, bland andra, kan anställa studenter som har studerat luftfart. Detta fält behandlar de praktiska aspekterna av flygresor, såsom konstruktion, användning och miljöpåverkan. Den innehåller även studier i teknik och fysik.

Be om information Masterprogram i humaniora i Luftfart på deltid 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Luftfart

UWL University of West London

Kandidatkursen i International Tourism and Aviation Management syftar till att sammanföra teorier, begrepp och metoder för att utveckla kritiska förståelser av en ledarsk ... [+]

Översikt

Kandidatkursen i International Tourism and Aviation Management syftar till att sammanföra teorier, begrepp och metoder för att utveckla kritiska förståelser av en ledarskapskarriär inom antingen turism eller flygindustrin.

MA erbjuder möjlighet att öka forskarutbildningen för att öka anställbarheten inom turism eller flygindustrin. Den erbjuds som ett års heltid och tvåårig deltidsutbildning. Kursen levereras i en internationellt erkänd institution.

Varför välja den här kursen?

Under kursen kommer du att anta ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till studien av turism och luftfartsförvaltning genom att använda internationellt fallstudiematerial för att förstå de globala verksamheterna för både turism och luftfartssektorer.... [-]

Storbritannien London
September 2019
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska