Filter
Filosofie magister
Luxemburg Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära masterprogrammen i humaniora i Luxemburg 2019

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Luxemburg, officiellt Storhertigdömet Luxemburg, är en stat i västra Europa, gränsar till Belgien, Frankrike och Tyskland.

Kontakta skolor Mest populära MA-program i Luxemburg 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Master i arkitektur är en tvåårig engelska undervisade program som kombinerar både en traditionell läroplan av arkitektutbildningen och en profilerad program uppbyggt kri ... [+]

Den Master i arkitektur är en tvååriga engelsk lärde program som kombinerar både en traditionell läroplan av arkitektutbildningen och en profilerad program uppbyggt kring tre huvudteman: arkitektur, europeisk urbanisering och globalisering.

Master i arkitektur utbildar framtida arkitekter med särskilda ytterligare kompetens inom forskning och kunskap inom området stadsplanering särskilt europeiska bebyggelse och globalisering.

Master i arkitektur fokuserar på:

arkitektoniska och stadsplanering i olika skalor i ett europeiskt sammanhang, med betoning på de strategiska aspekterna av konstruktion arkitektoniska och stadsforskning med arkitektoniska medel (planer, sektioner, höjder, diagram, perspektiv), med särskilt fokus på europeiska urbanisering forskning om globaliseringens inverkan på städer och regioner, liksom av en jämförande analys av typologier inom arkitektur och urbanisering över hela världen ... [-]
Luxemburg Esch-sur-Alzette
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska