Filter
Filosofie magister
Luxemburg Esch-sur-Alzette Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Esch-sur-Alzette Luxemburg 2019

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Luxemburg, officiellt Storhertigdömet Luxemburg, är en stat i västra Europa, gränsar till Belgien, Frankrike och Tyskland.

Se alla masterexamina i humaniora i Esch-sur-Alzette i Luxemburg 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Luxemburg
Esch-sur-Alzette
Studietyp
Tempo
University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Master i arkitektur är en tvåårig engelska undervisade program som kombinerar både en traditionell läroplan av arkitektutbildningen och en profilerad program uppbyggt kri ... [+]

Den Master i arkitektur är en tvååriga engelsk lärde program som kombinerar både en traditionell läroplan av arkitektutbildningen och en profilerad program uppbyggt kring tre huvudteman: arkitektur, europeisk urbanisering och globalisering.

Master i arkitektur utbildar framtida arkitekter med särskilda ytterligare kompetens inom forskning och kunskap inom området stadsplanering särskilt europeiska bebyggelse och globalisering.

Master i arkitektur fokuserar på:

arkitektoniska och stadsplanering i olika skalor i ett europeiskt sammanhang, med betoning på de strategiska aspekterna av konstruktion arkitektoniska och stadsforskning med arkitektoniska medel (planer, sektioner, höjder, diagram, perspektiv), med särskilt fokus på europeiska urbanisering forskning om globaliseringens inverkan på städer och regioner, liksom av en jämförande analys av typologier inom arkitektur och urbanisering över hela världen ... [-]
Luxemburg Esch-sur-Alzette
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska