MASTERSTUDIES

Jämför 2 MA-program i Maskinteknik

En MA, eller Master of Arts, är en forskarutbildning som vanligtvis tar ett till två år att slutföra. Denna typ av examen kan kräva en kombination av klasser och forskning beroende på ämnesområdet och de program som erbjuds av enskilda skolor.

Med alla de olika graderna och studierna där ute kan du fråga dig själv, vad är en MA i maskinteknik? På detta område är en student utrustad med kunskap, inte bara inom teknik, men också inom fysik och materialvetenskap. Denna kunskap kan förbereda dig för fält inom design, tillverkning, underhåll och analys av mekaniska system och processer.

Förutom utbildnings- och karriärförmånerna för att ha en avancerad examen, kan kandidater med en MA i maskinteknik hjälpa upphovsmän att producera sina idéer för marknaden. Denna grad kan också öppna alternativ för kampanjer vid ditt nuvarande jobb samt helt nya karriärfält.

Kostnaden för högre utbildning varierar mycket mellan olika länder och även mellan olika skolor inom samma allmänna område. Detta kan göra det enklare att välja vilket program som passar dig. Det är en bra idé att undersöka en skola grundligt om förväntningar och kostnader.

Med en MA i maskinteknik kan du förvänta sig att hitta jobb inom industrier som el, mekanik och luftfart. Dessa karriärområden kan ge en stimulerande miljö där du kan utforska och problem lösa hur sakerna fungerar. Dessa områden kan också tillhandahålla forskningsområden för att lösa problem med modernt boende, som avfallsproduktion och återvinning.

Att ansöka om avancerad nivå kan vara en utmaning för många människor, särskilt de som inte bor nära en skola. Genom att hitta internationella online kurser kan du hitta de grader du vill ha och ha fördelarna med att lära dig hemifrån. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Maskinteknik Filter

Master of Arts i maskinteknik

Covenant University
MA
Mar 2021
<
Deltid
Engelska
Internet

Programmet är att ge goda kunskaper i alla aspekter av maskinteknik (samt ge) fördjupade kunskaper som skulle (lätta) specialisering inom de fyra områdena maskinteknik: Thermo ...

Läs mer

MA Mekatronik

WSG: The University of Economy in Bydgoszcz
MA
<
Heltid
Campusstudier

Mekatronik är en relativt ny disciplin tillämpad vetenskap, som skapats som ett resultat av djup sammanslagning av olika teknikområden, som elektronik, mekanik, automation och ...

Läs mer