MASTERSTUDIES

Jämför MA-program i Mekatronik

En magisterexamen, eller MA, är en forskarutbildning som kan innebära en kombination av klasser och forskning. Detta program tar vanligtvis mellan ett och två år att slutföra.

Vad är en MA i mekatronik? Mekatronik är en term som ursprungligen användes för att beskriva kombinationen av mekanik och elektronik; nu har termen utvidgats till att omfatta andra tekniska områden som elteknik, maskinteknik, datorteknik och mer. Det korta svaret är att den här graden fokuserar på klasser och forskning som kan lära dig färdigheter och kunskaper inom olika tekniska områden som behandlar mekaniska och datorsystem. Det här fältet har växt exponentiellt med att främja tekniken, och du kan landa en karriär inom en mängd olika områden.

Med de färdigheter som man lärde sig för att tjäna din magisterexamen i mekatronik kan du hitta karriärer i framkant av tekniken och kan skapa lösningar på utmanande problem samt tjäna ökad lön på ett antal områden.

Kostnaden för högre utbildning kan verka skrämmande eftersom den kan variera kraftigt mellan skolor och länder. De flesta skolor är villiga att hjälpa dig att hitta den finansiering du behöver för att lyckas. Att undersöka framtida skolor för kostnadsförväntningar är det bästa första steget.

Med en MA i mekatronik kan du räkna med att hitta karriär inom områden som flyg, medicin, konsumentprodukter och många fler. Dessa karriärer fokuserar alla på att integrera tekniken i områden där den behövs mest och kan ses som innovativ. Till exempel kan du använda din examen på det medicinska området för att skapa och kontrollera diagnostisk utrustning, artificiella lemmar och organ, eller till och med kirurgisk utrustning. Det här studiet kan också hjälpa dig att skapa och presentera olika uppfinningar som kan höja livskvaliteten för dem som finns omkring dig.

Att ansöka om en MA online kan vara lika enkelt som att bläddra igenom programförteckningar och hitta den som bäst passar dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Mekatronik Filter

MA Mekatronik

WSG: The University of Economy in Bydgoszcz
MA
<
Heltid
Campusstudier

Mekatronik är en relativt ny disciplin tillämpad vetenskap, som skapats som ett resultat av djup sammanslagning av olika teknikområden, som elektronik, mekanik, automation och ...

Läs mer