Filter
Filosofie magister
Mexiko Studietyp: Alla Takt: Alla

Se de 2 mest populära masterprogrammen i humaniora i Mexiko 2019

En MA, eller en masterexamen i humaniora, är en examen man kan få efter att ha slutfört ett eller två års studier inom historia, engelska eller andra ämnen inom konst eller humaniora. MA-studier oftast en blandning av forskning och kurser.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

Be om information Mest populära MA-program i Mexiko 2019

Läs mer Läs mindre

Results

Unitelma Sapienza

Magisterexamen i klassisk arkeologi representerar en stor innovation bland italienska universitetskurser. De berömda studierna inom arkeologi i Rom Sapienza University ko ... [+]

Mål

Magisterexamen i klassisk arkeologi representerar en stor innovation bland italienska universitetskurser. De berömda studierna inom arkeologi i Rom Sapienza University kombineras med Unitelma Sapienza Universitys onlineverktyg, som ger italienska och internationella användare ett exklusivt och prestigefyllt träningsarbete. Denna magisterexamen är en universitetsexamen som ges gemensamt av de två partneruniversiteterna.

Magisterexamen i klassisk arkeologi syftar till att ge en grundlig utbildning inom klassisk arkeologi. I synnerhet, genom en didaktisk metodik som kombinerar både traditionella (arkeologiska, språkliga-filologiska, konstnärliga) och innovativa resurser (tillämpar de mest avancerade metoderna för kunskapen om materialkulturen), avser de att utbilda andra högskoleexamen i arkeologiska och historiska färdigheter.... [-]

Mexiko Mexico Online
Öppen antagning
Heltid
2 år
Online
Läs mer på svenska
SIT Graduate Institute

Under de senaste årtiondena har ekonomisk ojämlikhet och miljöförstörelse blivit allt mer uttalad. Upptäck hur dagens system har lett till dagens växande ojämlikhet, fatt ... [+]

Översikt

Under de senaste årtiondena har ekonomisk ojämlikhet och miljöförstörelse blivit allt mer uttalad. Upptäck hur dagens system har lett till dagens växande ojämlikhet, fattigdom och ohållbar användning av naturresurser och utveckla färdigheterna för att skapa förändringar på en mängd olika arenor.

Vad du lär dig

Varaktig förändring kräver inköp från alla berörda parter. Lär dig verktygen för deltagande undersökning och design för att utveckla samarbetslösningar som gynnar flera intressenter.

Identifiera luckor i den nuvarande hållbara utvecklingspolitiken och hur innovativ ekosocial design kan tillämpas inom dessa områden.

Få ett globalt, jämförande perspektiv på hållbar utveckling och regenerering inom olika geografiska, ekologiska, socioekonomiska, kulturella och politiska sammanhang.... [-]

Mexiko Oaxaca
September 2019
Deltid
2 år
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska