Filter
Filosofie magister
Moçambique Studietyp: Alla Takt: Alla

Se de mest populära masterprogrammen i humaniora i Moçambique 2019

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Den levande kultur och traditionell konst i Moçambique erbjuda internationella studenter möjlighet att utöka sin globala syn och erfarenhet utbildning från ett unikt perspektiv. Det primära språket i Mozambique är portugisiska. Studenter kan finna att Moçambique är ett bra ställe att förbättra sina portugisiska språkkunskaper.

Kontakta skolor direkt Mest populära MA-program i Moçambique 2019

Läs mer Läs mindre

Results

Universidade Católica De Moçambique

Mästaren i pedagogisk ledning och administration regleras genom lag nr 27/2009 av den 29 september om högre utbildning, som publicerades i den officiella tidningen Serie ... [+]

Mästaren i pedagogisk ledning och administration regleras genom lag nr 27/2009 av den 29 september om högre utbildning, som publicerades i den officiella tidningen Serie I, nummer 38; stadgan för Catholic University of Mozambique och förordningar i kraft vid Högskolan för lärande och kommunikation.

Kursen syftar till att utveckla ett analytiskt och kritiskt medvetande utbildningssystemen, för att stärka kapaciteten utvärderings organisatoriska dynamik, utbildningsmetoder och funktion utbildnings- och administrativa sammanhang undervisning och inlärningsprocessen samt optimering av medel och resurser dess pedagogiska och gemenskap nätverk.

Det syftar också till att främja och utbilda chefer att säkerställa och ge kontinuitet till utbildningspolitik i Moçambique.... [-]

Moçambique Maputo
February 2019
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska