close

Filter

Visa resultat

Se alla MA-program i Mode i Polen 2021

En MA eller magisterexamen är utformad för studenter som har avslutat en grundexamen och som behöver eller vill ha fördjupning i ett ämne de själva väljer. Dessa program tar normalt mellan ett och två år och kan krävas för högre sysselsättningsnivån. Vad är en MA i mode i Polen? Graden erbjuds av konstskolor och regelbundna universitet, och många tar ett tvärvetenskapligt angrep… Läs mer

En MA eller magisterexamen är utformad för studenter som har avslutat en grundexamen och som behöver eller vill ha fördjupning i ett ämne de själva väljer. Dessa program tar normalt mellan ett och två år och kan krävas för högre sysselsättningsnivån.

Vad är en MA i mode i Polen? Graden erbjuds av konstskolor och regelbundna universitet, och många tar ett tvärvetenskapligt angreppssätt för att förstå en värld av mode och design. Ett antal föreläsningar är inriktade på mode teori. Studenterna arbetar ofta individuellt och samarbeta på ett projekt och ta kurser i kostym, sömnad designer, mode teckning, mode och populärkultur och mer. Vid slutförandet av magisterexamen, kommer en examen ofta har en portfölj av designprojekt för att visa för potentiella arbetsgivare eller fortsätta ett projekt för vidareutveckling.

Magisterexamen befäster en tidigare kurser inom mode, konst och design och tar det till nästa nivå med en fullständig förberedelse inför arbetslivet inom modeindustrin eller för avancerade studier inom området.

Kostnaden för en MA i mode beror på skola eller universitet som erbjuder examen längden av kursen, och det material man behöver köpa för att slutföra projekt. Ett antal studenter kan få möjligheter ekonomiskt stöd, såsom studielån, bidrag, stipendier och arbets studie.

De som slutföra en MA i mode kan användas inom industrin i olika kapaciteter. En del arbete för stora eller små designers blir köpare för varuhus eller dekoratörer eller kan satsa på en karriär inom mode journalistik. Andra studenter kan öppna en butik eller starta eget modekollektion samtidigt visa upp och sälja sina ursprungliga design.Organisera modevisningar, skapar modeinriktade bloggar och kortfilmer kan finnas andra alternativ för examen.

Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Arts in Poznan
Poznań , Polen

Institutionen för scenografi vid fakulteten för arkitektur och design består av fem designbyråer som utför en tvärvetenskaplig design och konstnärligt pedagogiskt arbete rikta ... +

Institutionen för scenografi vid fakulteten för arkitektur och design består av fem designbyråer som utför en tvärvetenskaplig design och konstnärligt pedagogiskt arbete riktad till medvetna och ansvariga forma ... -
MA
Heltid
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält