MA-program i Mode i Spanien

Se alla MA-program i Mode i Spanien 2019

Mode

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Modevetenskap är utmärkt för personer som har ett gott öga för design och en passion för stil. På ett studieprogram i mode kan studenterna lära sig om olika modeaspekter och utforska ämnen som modeteorier, konst, trender och historia.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Mode i Spanien 2019

Läs Mer

Intensiv Master i Mode Design

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Online och Campus-kombinerat Heltid 10 månader October 2019 Spanien Madrid

Intensiv MA i Fashion Design riktar sig till dem som vill dyka in i denna sektor och de som vill inleda en ny professionell framtid och lära sig om de olika möjligheterna inom modedesign, från produktdesign till kommersiell riktning en samling. Under de senaste åren har mode en sann revolution inom produktion, design och strategisk design på alla sina områden för att säkerställa varumärkets varaktighet och framgång i en sådan föränderlig och konkurrenskraftig sektor. Intensive MA i Fashion Design erbjuder utbildning som förmedlar den nödvändiga teoretiska och praktiska kunskapen för att kunna designa och producera sin samling (även utforma sina kläder), ge dem de nödvändiga verktygen och en uppdaterad och realistisk syn på modemarknaden . [+]

DETTA PROGRAM SKALL TÄVLAS IN SPANSKA

Metoden är utvecklad på tre generella nivåer:

Teoretisk, genom klasser, ges av yrkesverksamma inom de ämnen som lärs ut.Praktiskt: att påverka den förvärvade kunskapen dagligen (ritning, mönsterdesign, klädtillverkning etc.). Tillämpa de begrepp och kunskaper som förvärvats genom arbete som utförs och utvärderas av varje lärare (gör ett plagg, designerens studie, samlingsdesign) och vilken kommer att användas för att se studentens utvecklingspotential inom vart och ett av de studerade områdena.Dessutom planeras besök och föreläsningar, och det finns ett audiovisuellt område för att se modeshower, som vi kommer att analysera och dra användbara slutsatser av för att genomföra projektet. [-]