Filter
Filosofie magister
Spanien Studietyp: Alla Takt: Alla

Se alla MA-program i Mode i Spanien 2019

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Modevetenskap är utmärkt för personer som har ett gott öga för design och en passion för stil. På ett studieprogram i mode kan studenterna lära sig om olika modeaspekter och utforska ämnen som modeteorier, konst, trender och historia.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Mode i Spanien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Results in Mode, Spanien

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Intensiv MA i Fashion Design riktar sig till dem som vill dyka in i denna sektor och de som vill inleda en ny professionell framtid och lära sig om de olika möjligheterna ... [+]

DETTA PROGRAM SKALL TÄVLAS IN SPANSKA

Metoden är utvecklad på tre generella nivåer:

Teoretisk, genom klasser, ges av yrkesverksamma inom de ämnen som lärs ut.Praktiskt: att påverka den förvärvade kunskapen dagligen (ritning, mönsterdesign, klädtillverkning etc.). Tillämpa de begrepp och kunskaper som förvärvats genom arbete som utförs och utvärderas av varje lärare (gör ett plagg, designerens studie, samlingsdesign) och vilken kommer att användas för att se studentens utvecklingspotential inom vart och ett av de studerade områdena.Dessutom planeras besök och föreläsningar, och det finns ett audiovisuellt område för att se modeshower, som vi kommer... [-]
Spanien Madrid
October 2019
Heltid
10 månader
Online och Campus-kombinerat
Läs mer på svenska