close

Filter

Visa resultat

Sök bland MA-program i Modeevenemangsplanering på deltid i Munich Tyskland 2020/2021

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.Varje händelse är olika och innebär ett eget utbud av specialtjänster och detaljer. Området Fashion Events hanterar alla dessa olika uppgifter - från planering till samordning för att genomföra - vilket res… Läs mer

MA tillämpad lingvistik är den vanligaste av ett antal mästare, eller MA som de är allmänt kända, som har en högre koncentration på vetenskap och fokusera mindre på klassrummet.

Varje händelse är olika och innebär ett eget utbud av specialtjänster och detaljer. Området Fashion Events hanterar alla dessa olika uppgifter - från planering till samordning för att genomföra - vilket resulterar i skräddarsydda och väl mottagna modehändelser.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

München är den 3: e största staden i Tyskland. Det ligger i delstaten Bayern och har över 1 miljon invånare. Som en ledande plats för vetenskap och forskning, har München över 4 stora universitet och flera högskolor.

Be om information MA-program i Modeevenemangsplanering på deltid i Munich i Tyskland 2020/2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation
Munich , Tyskland

Studera en Master of Arts in Luxury and Fashion Management. Detta Business MA-program undervisas helt på engelska på våra Macromedia-campus i München och Berlin, Tyskland.

Studera en Master of Arts in Luxury and Fashion Management. Detta Business MA-program undervisas helt på engelska på våra Macromedia-campus i München och Berlin, Tyskland. -
MA MA
Heltid
Deltid
3 - 4 terminer
Engelska
Okt 2020
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här