Masterexamen i humaniora (MA) i Naturvetenskap i Vermont i USA

Se alla MA-program i Naturvetenskap i Vermont i USA 2018

Naturvetenskap

En masterexamen i humaniora eller en MA är en examen som man vanligen tar efter att ha slutfört ett studieprogram inom konst, humaniora, samhällsvetenskap eller liknande ämnen. Dessa program brukar ta ett till två år.

Naturvetenskap är en vetenskaplig gren som behandlar observationer, förståelse och förutsägelser om naturfenomen. Det är ett mångsidigt ämnesområde och innehåller ämnen som biologi, fysik, kemi, geovetenskap och astronomi.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Vermont är en av de minsta stater i unionen trots att det är känt för sin robusta individualism. Staten är hem för många universitet som ger eleverna möjlighet att nästan varje större och karriär tänkbara.

Be om information Masterprogram i humaniora i Naturvetenskap i Vermont i USA 2018

Läs Mer

Ma I Social Innovation Och Hållbarhet

Goddard College
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Plainfield

han Master of Arts i social innovation och hållbarhet är ett 48-kredit examen är avsedd för studenter som söker låg hemvist, tvärvetenskapliga och egendesignade forskarutbildning med inriktning på social innovation och hållbarhet på lokal nivå, liksom dem som vill omvandla ideella, vinstdrivande och offentliga organisationer, företag och processer ... [+]

MA i Social Innovation & Sustainability

The Master of Arts i social innovation och hållbarhet är ett 48-kredit examen är avsedd för studenter som söker låg hemvist, tvärvetenskapliga och egendesignade forskarutbildning med inriktning på social innovation och hållbarhet på lokal nivå, liksom dem som vill omvandla ideella, vinstdrivande och offentliga organisationer, företag och processer.

Studerande Master of Arts i social innovation och hållbarhet kommer att förvärva praktiska kunskaper som behövs för att avancera i sin nuvarande karriär eller att starta en ny yrkesbana, och kommer att få den teoretiska grunden och färdigheter för att generera innovativa och hållbara metoder för att lösa besvärliga sociala, miljömässiga och ekonomiska utmaningar.... [-]