Masterprogram i humaniora i Breda Nederländerna

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Breda Nederländerna 2018

Master

Masters grader är mer mångsidig än forskarstuderande kvalifikationer och har ett brett utbud av professionella och akademiska program. Enligt US Department of Education, tre typer av masterprogram finns forskning, professionell, och terminal. De mest populära magisterexamen typer är Master of Arts (MA) och Master of Science (MS) i en blandning av ämnesområden.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

Den vackra staden Breda är känd som en perfekt semester plats. Men inte många är medvetna om att denna plats har några bra utbildningsinstitutioner såsom NHTV Breda yrkeshögskola. Dessa universitet är kända för god utbildning och har goda affärer studier avdelning.

Se alla masterexamina i humaniora i Breda i Nederländerna 2018

Läs Mer

Master Fotografi

Avans University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Nederländerna Breda

The Master of Photography utmanar eleverna att tänka och agera utanför de traditionella definitioner av mediet. I en kritisk och stödjande miljö, deltagarna marken sin praktik i den historiska och samtida diskurs. [+]

The Master of Photography är en tvåårig, heltid program. Det finns ambitiösa artister ett kritiskt sammanhang där de kan fördjupa sin praxis och lägga grunden för en långsiktig, hållbar karriär inom konsten.

En engagerad och vätske läge

Som den enda masterprogrammet i Nederländerna tillägnad fotografi, vi arbetar från bredast möjliga definition av mediet. Dokumentären diskurs och linsbaserade medieteori är utgångspunkter för en oortodox olika kulturproduktion. Studenter och lärare arbetar i ett brett spektrum av sammanhang, bland annat film, performance, skrivande, aktivism och curation.

Curriculum

Kärnan i programmet är studentens självstyrd praxis forskning och studio. En stark teoretisk komponent, i kombination med mentorskap från en fakultet av kända konstnärer, vägleder eleverna mot utvecklingen av processbaserad metod för konstnärlig produktion. De egenskaper och problem som är specifika för linsbaserade medier utforskas inifrån begreppssfär.... [-]


Master Grafisk Design

Avans University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Nederländerna Breda

Master i grafisk design guider nya yrkesverksamma mot utvecklingen av en processbaserad metod. Programmet är utformat av och för en värld i förändring. [+]

Master i grafisk design är en tvåårig, heltid program. Det finns ambitiösa designers möjlighet att fördjupa sin praxis och lägga grunden för en långsiktig, hållbar karriär inom design.

Fokus på framtiden

Programmet centra vid en grundlig förståelse av processen för design och är forskningsinriktad. Du kommer att utbildas i media och grafisk design teori, liksom de kommunikativa och etiska färdigheter är väsentliga för visuell tolkning av information i dagens tekniksamhälle. Handledare och gästföreläsare är proffs med rika och aktiva metoder, vilket gör oss att hålla fingret på pulsen av den ständigt skiftande designvärlden.

Curriculum

Din oberoende forskning och studio praxis är i centrum för programmet, som bygger mot en alltmer självdriven strategi. Det pedagogiska banan börjar med en process av experimenterande, där du kommer att införas till en mängd olika attityder och praxis. Du kommer så småningom att fokusera på designmetod och sammanhang som du väljer. ... [-]


Magister I Konst

Avans University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Nederländerna Breda

The Master of Fine Art har åtagit sig att ge konstnärer. Genom en fördjupning av sin konstnärliga praktik och utforskning av självorganisering och alternativa modeller, studenter får byrån i samband med samtida konst och dagens samhälle. [+]

The Master of Fine Art är en tvåårig, heltid program. Det finns ambitiösa artister möjlighet att fördjupa sin praktik och positionera sig fast i den historiska och samtida diskurs.

konstnärliga byrå

Konstnärens roll i samhället förändras. På AKV | St.Joost lär du dig inte bara hur man ska bemöta de utmaningar och möjligheter, men också hur man formar denna nya verklighet. Programmet är djupt involverad med nya modeller för självorganisering, alternativa nät och konstnärsinitierade aktiviteter. Alla lärare har förfaranden mellan dessa lägen att arbeta, och tillsammans med dem du kommer att utforska din egen position inom den samtida landskapet.

läro~~POS=TRUNC ... [-]

Magister På Animation

Avans University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Nederländerna Breda

Master of Animation görs för nya yrkesverksamma åtagit sig att bredda sin palett och svara på kraven från en växande fält. Programmet bygger på, och därmed odlar, en innovativ attityd. [+]

Master of Animation är en ettårig, heltid program. Det finns ambitiösa animatörer möjlighet att bredda sin kompetens och lägga grunden för en långsiktig, hållbar karriär inom den kreativa sektorn.

Ett fält fullmatat med möjlighet

Animation yrkesverksamma arbetar inom ett allt bredare spektrum av sammanhang. Programmet hjälper eleverna att navigera animation växande område, som omfattar den viktiga roll det har länge spelat i film, men också nya spännande applikationer inom design, spel och interaktiva medier. Eleverna utmanas att hitta nya sätt att ange dessa områden, och att upprätta sin egen position inom dem.

Curriculum

Studentens självstyrd praxis forskning och studio är i centrum för programmet. Vi arbetar med dig för att skapa betydande professionell utveckling, baserat på din bakgrund, forskning väg och ambitioner. Programmet är inriktat på animatörer och designers som har erfarenhet av den rörliga bilden.... [-]