Masterprogram i humaniora i Auckland Nya Zeeland

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Auckland Nya Zeeland 2018

Master

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Nya Zeeland är en ö land i sydvästra Stilla havet. Landet består av geografiskt två huvudsakliga landmasses - att den norra och södra öarna - och många mindre öar. Utomeuropeiska studenter måste ha ett studentvisum och en rimlig nivå av kontanter att spendera för att genomföra en utbildning på ett Nya Zeeland bygger läroanstalt. Nya Zeeland läroanstalter kommer att informera de lämpliga immigrationsmyndigheterna om en student upphör att närvara vid deras inskrivna kurser, som kan sedan avbryta eller dra den student 's visum. Utbildningsinstitutioner ofta även utbyta denna anslutning och närvaro data elektroniskt med andra myndigheter som ansvarar för att ge eleven stöd.

Den storstadsområdet i Nya Zeeland, har Auckland byggt sitt rykte på de skäligen bästa pedagogiska normer. Auckland är hem för många välrenommerade utbildningsinstitutioner. University of Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology och Massey University är de mest framträdande namnen.

Se alla masterexamina i humaniora i Auckland i Nya Zeeland 2018

Läs Mer

Ma I Arts Management

Whitecliffe College of Arts & Design
Campusstudier Heltid 2 år February 2019 Nya Zeeland Auckland

Whitecliffe Arts Management akademiker är fullt utrustade för att hantera ett brett spektrum av konst företag. Samt en fördjupad förståelse av samtida bästa affärspraxis, våra studenter att förstå de särskilda behoven hos konstnärer och deras konstformer. [+]

MA i Arts Management

Whitecliffe Arts Management akademiker är fullt utrustade för att hantera ett brett spektrum av konst företag. Samt en fördjupad förståelse av samtida bästa affärspraxis, våra studenter att förstå de särskilda behoven hos konstnärer och deras konstformer.

Artist, entreprenör, intellektuell, chef, utbildare, socialarbetare, politiker; en arts chef måste bära många hattar och kräver flera färdigheter. Den enorma tillväxten i konst företag och organisationer med betalda ledningsgrupper i Nya Zeeland under de senaste 20 åren har utvecklat en ständigt ökande behov av kvalificerade konst chefer.

Traditionellt arts chefer tenderar att falla in i två kategorier; de med en affärsmässig bakgrund och de som är, eller har varit artister och vill utveckla sin affärskompetens. Den Whitecliffe Post Graduate Diploma (PGDip) och Master of Arts i Arts Management (MAAM) grader ger en välbehövlig bro mellan konst och kommers.... [-]