Jämför MA-program i Organisationsadministration

En Master of Arts är en doktorsexamen som eleverna kan tjäna när de fullgör en kandidatexamen. En MA-grad ges vanligtvis till personer som fullgör kurs i konstindustri, samhällsvetenskap eller humaniora, och är en utgångspunkt för dem som vill fortsätta att göra doktorsexamen. Vad är en MA i organisationsadministration? Företag, småföretag och ideella organisationer kräver alla k… Läs mer

En Master of Arts är en doktorsexamen som eleverna kan tjäna när de fullgör en kandidatexamen. En MA-grad ges vanligtvis till personer som fullgör kurs i konstindustri, samhällsvetenskap eller humaniora, och är en utgångspunkt för dem som vill fortsätta att göra doktorsexamen.

Vad är en MA i organisationsadministration? Företag, småföretag och ideella organisationer kräver alla kvalificerade personer att hjälpa dem att springa smidigt. Studenter som bedriver en magisterexamen i organisationsadministration lär sig att bli ledare som dessa företag behöver. Kurser täcker vanligtvis kommunikationstaktik, planeringsstrategier och ledningsteknik i sin kärna. Studenter kan också välja att ta kurser i ledarskapsteori, etik, marknadsföring och ekonomisk förvaltning.

Personer som uppnår en Master of Art i organisationsförvaltningen lär sig ofta ledarskapsförmåga. Några av de viktigaste förmågorna som de kan lära sig och använda som ledare inkluderar kritiskt tänkande, aktivt lyssnande, allmänhetens tal och förmågan att hantera tid, budgetar och projekt.

Flera situationer påverkar hur mycket det kostar att få en examen i organisationsadministrationen. Olika länder och lärande institutioner tar olika priser, och en student som går in i ett längre program brukar spendera mer.

Personer som tjänar MA i organisationsadministration är i hög efterfrågan på olika karriärvägar. Kandidater kan fortsätta att bli personalchefer, marknadsförare eller utbildning och utveckling chefer, bland många andra titlar. Det finns ett behov av organisationsexperter på nästan alla marknader, inklusive småföretag, stora företag, ideella organisationer och i regeringen. Andra möjliga karriärvägar är att arbeta som samhällstjänstchef, sjukvårdschef eller informationschef.

Högskolor och universitet runt om i världen erbjuder program inom organisationsadministration. Många erbjuder även online kurser för deras studenter. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus
Vancouver, Kanada

Master of administrativa Science (MAS) grad är en 30-kredit grad för att förbättra de administrativa och ledarskap av akademiker. Programmet kombinerar både kognitiva och affe ... +

Master of administrativa Science (MAS) grad är en 30-kredit grad för att förbättra de administrativa och ledarskap av akademiker. Programmet kombinerar både kognitiva och affektiva (interaktiv) instruktion genom fallstudier, simuleringar, individuella och gruppövningar och fältarbete som bidrar till att utveckla kritisk ledande effektivitet. MAS pedagogisk erfarenhet strävar efter att utveckla kritiska administrativa kompetens i en stödjande inlärningsmiljö i samband med specifik och tydlig feedback. -
MA
Heltid
30 timmar
Engelska
Campusstudier
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here