close

Filter

Visa resultat

Se alla MA-program i Pedagogik i Estland 2021

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.De som ser pedagogik och utbildning som sin framtida karriär studerar på program för blivande pedagoger. Lyckligtvis finns det ett brett utbud av kurser som ä… Läs mer

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

De som ser pedagogik och utbildning som sin framtida karriär studerar på program för blivande pedagoger. Lyckligtvis finns det ett brett utbud av kurser som är avsedda för studenter som vill komplettera eventuell lärarbehörighet. Dessa kurser erbjuds vid olika lärosäten över hela världen.

Estland är bland annat kända för sina skogar (de utgör nästan hälften av territoriet) och för att vara det enda landet i Europa med nästan total 4G täckning. Estland erbjuder högklassig och internationellt erkänd utbildning, och många universitet i examen landet erbjuder program på engelska.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Pedagogik i Estland 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
University of Tartu
Tartu , Estland

Den 1-åriga online program ger professionell utveckling för människor som vill använda pedagogiska teknik mer effektivt.

Den 1-åriga online program ger professionell utveckling för människor som vill använda pedagogiska teknik mer effektivt. -
MA
Heltid
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här