MA-program i Pedagogik i Libanon

Se alla MA-program i Pedagogik i Libanon 2018

Pedagogik

En mästare 's examen är en akademisk examen beviljas personer som har genomgått studie som visar ett mästerskap eller högre ordning överblick av ett specifikt ämnesområde eller område av yrkesverksamhet.

Vissa kan välja att utbilda sig själva, även om utbildning oftast genomförs under ledning av en lärare eller instruktör. Högre utbildning sker ofta i regi av en professor. Utbildning kan man få i en mängd olika situationer, både informella och formella.  

Libanon, officiellt Libanon är ett land i östra Medelhavet. Det gränsar till Syrien i norr och öster och Israel i söder.

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Pedagogik i Libanon 2018

Läs Mer

Magister I Undervisning Engelska Som Främmande Språk

Lebanese International University
Campusstudier Heltid 1 - 2 år October 2018 Libanon Beirut

Pedagogik översätts till undervisningsstrategier som är teoretiskt sund, men praktiska och användbara. [+]

Mästare i Undervisning engelska som främmande språk

I programmet ingår följande kurser:

Utbildningssociologi

Kursen behandlar vanliga problem och frågor som utbildningssystemen kring arbetet till följd av den globala ekonomiska, sociala, politiska och kulturella krafter, ur ett sociologiskt perspektiv. Frågor som rör politik, styrning, finansiering, tillhandahållande, processer och utfall av utbildningssystemen för olika belägna sociala grupper, kommer att beskrivas och analyseras i internationella, regionala, nationella och lokala sammanhang.

Att integrera teknik i utbildning

Denna kurs utforskar strategier för integrering av teknik i utbildningen, och förbereder blivande lärare att använda teknik som ett kraftfullt verktyg för att förbättra lärandet. Kursen presenterar också en översikt över några inlärningsteorier och deras konsekvenser för lärande och undersöker olika tekniker som kan användas inom utbildningsområdet, inklusive visuella media, ljudmedia, datorverktyg, internetresurser, multimedia-applikationer, och instruktions programvara.... [-]