Masterprogram i humaniora i Cluj-Napoca Rumänien

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Cluj-Napoca Rumänien 2018

Master

Program med titeln "Master of Arts " traditionellt består av humaniora ämnen som filosofi, historia, eller litteratur. Masters of Arts är forskarutbildning som kan vidtas efter en intjänad examen i en grundexamen program (kandidatexamen). Masters of Arts-program har titeln "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Rumänska universitetsexamina mycket uppskattade och erkända i Europa och utanför, lägsta terminsavgifter och levande kostnaderna i Europa. Rumänerna har en gammal och rik historia, speciellt i huvudstaden Bukarest med sina 2 miljoner invånare. Internationella studenter är villiga att studera i Rumänien kan ansöka antingen till ministeriet för utbildning och forskning eller att den valda rumänska universitetet, i syfte att få antagningsbesked.

Cluj-Napoca Staden är huvudstad i Cluj County i Rumänien och den 2: a mest befolkade efter Bukarest. Det är ett storstadsområde med en befolkning på över 300.000 invånare. Den har cirka 150 pre-universitet läroanstalter.

Se alla masterexamina i humaniora i Cluj-Napoca i Rumänien 2018

Läs Mer

Master Of Arts I Mediekommunikation

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Rumänien Cluj-Napoca

MA i Media Communication ges på engelska vid FSPAC erbjuder studenterna en bättre förståelse av medieteknologier, meddelanden, produktion, distribution och mottagning rutiner och utrustar eleverna med de kunskaper som krävs för att bli mediekonsulter, medieanalytiker, forskare, professionella kommunikationsspecialister, online-system designers, kampanj chefer eller talesmän ... [+]

MA i Media Communication ges på engelska vid FSPAC erbjuder studenterna en bättre förståelse av medieteknologier, meddelanden, produktion, distribution och mottagning rutiner och utrustar eleverna med de kunskaper som krävs för att bli mediekonsulter, medieanalytiker, forskare, professionella kommunikationsspecialister, online-system designers, kampanj chefer eller talesmän.

Läroplanen har forskningsinriktade kurser som betonar användningen av nya verktyg för datainsamling och analys, projektbaserade kurser som uppmuntrar lagarbete och utveckling av yrkeskompetens, kompetensorienterad kurser med fokus på radio och TV och digitala medier produktion, webbdesign och berättande och teoretiska kurser som syftar till att kontextualisera kommunikation, beskriver ramarna och diskutera bidragen från olika forskare till medieteori. ... [-]