Filter
Filosofie magister
Ryssland Irkutsk Oblast Urik Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära masterprogrammen i humaniora in Irkutsk Ryssland 2019/2020

Masters, allmänt känd som Ma, är forskarutbildning som varar minst ett år och ibland två år, är de lärde grader normalt inte behöver någon faktisk forskning. MA är det vanligaste namnet för en magisterexamen och används ofta.

Russia (Russian: Россия) är den överlägset största landet i världen, som täcker mer än en åttondel av jordens 's bebott landområde. Den tidigare statliga kommittén för högre utbildning i Ryssland finansierat 240 universitet, akademier och institut, vilket gör Ryssland till en fast land att studera i.

Beläget i Irkutsk Oblast i Ryssland är Irkutsk stad, som har en befolkning på cirka 600.000 personer. Irkutsk har 6 universitet och flera privata högskolor med en majoritet av studenternas huvudämne i naturkunskap.

Se alla masterexamina i humaniora in Irkutsk i Ryssland 2019/2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Ryssland
Irkutsk Oblast
Urik
Studietyp
Tempo
Irkutsk State Linguistic University

IGLOO erbjuder följande områden: teori och praktik av undervisning interkulturell kommunikation i multietniska och mångkulturella miljö, litterära utbildning ... [+]

MA: lärarutbildning

&nbsp

IGLOO erbjuder följande områden: teori och praktik av undervisning interkulturell kommunikation i multietniska och mångkulturella miljö,litterära utbildning, informatsialnye teknik i lärarutbildningen.

&nbsp

Examen: Master of Teacher Education PROFIL FOKUS teori och praktik UNDERVISNING Interkulturell kommunikation multietnisk och mångkulturell miljö Studenter som studerar teori om kommunikation, nationella och kulturella skillnader i konfliktfri konstruktion av kommunikativa diskursen linguodidactic grunden för undervisningen i ryska som främmande språk mot polylogue kulturer, tekniker och metoder för ett tolerant samhälleUppsägningar till poly-etniska miljö, kulturell mångfald för folken i världen när det gäller tal och affärsetikett, Kommunikativ engelska språkkurs, kognitiv lingvistik.... [-]

Ryssland Urik
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska