Masterprogram i humaniora i Irkutsk Ryssland

De mest populära masterprogrammen i humaniora i Irkutsk Ryssland 2018

Master

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. En mästare 's grad förbereder eleverna för att leda eller hantera. En mästare 's examen förbereder också en person för en rad sysselsättningar genom fördjupning av ett område.

Russia (Russian: Россия) är den överlägset största landet i världen, som täcker mer än en åttondel av jordens 's bebott landområde. Den tidigare statliga kommittén för högre utbildning i Ryssland finansierat 240 universitet, akademier och institut, vilket gör Ryssland till en fast land att studera i.

Beläget i Irkutsk Oblast i Ryssland är Irkutsk stad, som har en befolkning på cirka 600.000 personer. Irkutsk har 6 universitet och flera privata högskolor med en majoritet av studenternas huvudämne i naturkunskap.

Se alla masterexamina i humaniora i Irkutsk i Ryssland 2018

Läs Mer

MA: Lärarutbildning

Irkutsk State Linguistic University
Campusstudier Heltid September 2018 Ryssland Irkutsk

IGLOO erbjuder följande områden: teori och praktik av undervisning interkulturell kommunikation i multietniska och mångkulturella miljö, litterära utbildning [+]

MA: lärarutbildning

&nbsp

IGLOO erbjuder följande områden: teori och praktik av undervisning interkulturell kommunikation i multietniska och mångkulturella miljö,litterära utbildning, informatsialnye teknik i lärarutbildningen.

&nbsp

Examen: Master of Teacher Education PROFIL FOKUS teori och praktik UNDERVISNING Interkulturell kommunikation multietnisk och mångkulturell miljö Studenter som studerar teori om kommunikation, nationella och kulturella skillnader i konfliktfri konstruktion av kommunikativa diskursen linguodidactic grunden för undervisningen i ryska som främmande språk mot polylogue kulturer, tekniker och metoder för ett tolerant samhälleUppsägningar till poly-etniska miljö, kulturell mångfald för folken i världen när det gäller tal och affärsetikett, Kommunikativ engelska språkkurs, kognitiv lingvistik.... [-]