Masterprogram i humaniora i St Petersburg Ryssland

De mest populära masterprogrammen i humaniora i St Petersburg Ryssland 2018

Master

En MA är en masterexamen som utfärdas till studenter som har avslutat ett studieprogram inom humaniora eller konst, t.ex. i historia, kommunikation, filosofi, teologi eller engelska. För att ta en masterexamen i humaniora krävs vanligtvis kurser, forskning och skriftliga tentor.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

St Petersburg Staden ligger längs floden Neva. Den har en befolkning på över 5 miljoner invånare. Staden har 716 offentliga skolor och 80 yrkesskolor.

Se alla masterexamina i humaniora i St Petersburg i Ryssland 2018

Läs Mer

MA I Politisk Styrning Och Allmän Ordning

Saint Petersburg State University
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Ryssland S: t Petersburg

MA i politisk styrning och offentlig politik är ett tvåårigt tvärvetenskapligt program med fokus på utbildning högt kvalificerade analytiker, chefer och politiska ledare som kommer att bedriva karriär i offentlig förvaltning, bland annat myndigheter, internationella organisationer och den ideella sektorn. [+]

Översikt

MA i politisk styrning och offentlig politik är ett tvåårigt tvärvetenskapligt program med fokus på utbildning högt kvalificerade analytiker, chefer och politiska ledare som kommer att bedriva karriär i offentlig styrning, inklusive myndigheter, internationella organisationer och den ideella sektorn. Programmet är utformat för att möta de utmaningar som den moderna offentliga sektorn: de utexaminerade från programmet kommer att förvärva alla yrkeskompetens som krävs för att svara komplexa unika utmaningar, att ställa rätt frågor, uppskatta omfattningen av ett problem och dess särdrag, utveckla och utforska olika möjliga lösningar, samt att bedöma potentialen för offentliga institutioner och deras företrädare för att genomföra beslut.... [-]